Tuningové sviečky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když tam někdo chce dávat nové svíčky, tak pozor na předstih..
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Vsetkych o5 zdravim, tak som priviezol Lanosika z Piestan po vybruse a vyzera to ze jazdi ako drak. Spotrebu Oleja som zatial nejako nespozoroval, ale mozno je to i tym, ze som najazdil zatial len cca 500 km. S tymi tuningovymi svieckami som si to zatial rozmyslel a lezia mi v skrini. Dam ich tam az neskor, az to teda prestane zrat ten olejik. Volal som i priamo na obchodne oddelenie do BRISK a tam mi povedali tiez ze motor nesmie vykazovat spotrebu oleja a tiez musi mat elektriku v plnom vykone, aby neboli niekde v prenose iskry straty a to neviem ako na tom v tomto ohlade moj Lanosik je.
A este k tomu predstihu: Mozem tam nieco rozhodit tym ze vymenim sviecky???
Vsetkym dakujem za cenne rady a prispevky a prajem krasne vianocne sviatky a podnetneho silvestra
A este k tomu predstihu: Mozem tam nieco rozhodit tym ze vymenim sviecky???
Vsetkym dakujem za cenne rady a prispevky a prajem krasne vianocne sviatky a podnetneho silvestra
viac ako sviecky pomoze kvalita benzinu. doteraz som chodil na shell-ku a bol som spokojny az do dna ed som nahodou nacapoval v spektrume - maju tam novy benzin a ja som mal pocit , ze som sadol do ineho auta. kamarat tiez berie iba na shell a vravel mi ze mu to tiez najek slabsie tahalo v poslednej dobe. ked nabrak u OMV tak auto islo omnoho lepsie
- Blue Lanos
Ňo zrovna o Spectrume by som to nikdy nepovedal ale... vse je mozne. Ja tankujem tak 90% na OMV a zbytok na shell bud normal alebo V-power ale to len zriedka a hlavne nebudem V-power nalievat v zime, ked sa aj tak loudam po ceste horko tazko 80km Ale inak ziadny rozdiel medzi obycajnym (aj medzi v-powerom) som nezistil. Subjektivne sa mi zda, ze v-power ide lepsie ale mozno je to len efekt viac som zaplatil tak musi ist lepsie Snad aj cisti
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Brisk LGS
No my máme v Nexii kruhové LGSka od Brisku už 130tisíc km a jsou furt pěkný, startuje to okamžitě, spotřeba nízká, výkon možná neznatelně lepší. auto má už 240000km, olej nebere a nebyl by problém jet i přes 200. Dřív 2x po sobě odešli zapalovací kabely ale dali jsme tam Tesly a ty už držej
Mám sice Nubiru, ale svíčky mám Brisk DOR 15LGS, viz fotogalerie Nubiry a motor se zklidnil, auto jede normálně a teď naposledy trasa v 5 lidech Praha Vodňany a zpět, nákup a pak chalupa Praha - Ruburk a zpět a spotřeba s občas zaplou klima 7,8 . To na 2,0 jde, a nejel jsem na spotřebu, žádná dálnice a na normální silnici tak 110 -120 obce tak 70, někde i 30
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502