dalsie stránky na Aveo veci
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
dalsie stránky na Aveo veci
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
Re: dalsie stránky na Aveo veci
To je skveli ale uz by i nase webovky cz a sk mohly prodavat vice veci na aveo.
Koho oslovit aby se tak stalo
Koho oslovit aby se tak stalo
Chevy Aveo 1.4 16V Star (LS) Stale v pohybu
Už sa na tom pracuje a snažim získať vyrobcov a dovozcov na doplnky na AVEO
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Ahoj potřebuju poradit!!!
Koupil jsem přes net na aveo sedan na zadní světla ty chrom rámečky.Dneska jsem si všiml že zimní provoz udělal své a posypová sůl zapracovala.Což by asi nic u dělat němělo ale stalo se.Vím že někdo z fora má ty rámečky taky chtěl bych vědět jestli mu taky udělalo-bublinky a takovy zčernalý čmouhy.Zjistil jsem to teptve dnes u tesca jak jsem kouřil.Reklamoval jsem to ale nevím jestli to u nových neudělá znovu.Udělalo to i na těch chrom rámečkách na značkách ale tam to chápu není to značkový.
Myslíte že by pro prevenci pomohlo přelakování těch krytek světel dvousložkovým autolkem průhledným?nemáte někdo zkušenost?
jinak rámečky světel mě pošlou nový hned zítra a já jim pošlu tu starý.
A ještě otázka- jdou ty věci nalepený na 3M pásce oddělavat dobře?mám strach abych to nesundal i s něčím jiným
DÍKY!!!
Koupil jsem přes net na aveo sedan na zadní světla ty chrom rámečky.Dneska jsem si všiml že zimní provoz udělal své a posypová sůl zapracovala.Což by asi nic u dělat němělo ale stalo se.Vím že někdo z fora má ty rámečky taky chtěl bych vědět jestli mu taky udělalo-bublinky a takovy zčernalý čmouhy.Zjistil jsem to teptve dnes u tesca jak jsem kouřil.Reklamoval jsem to ale nevím jestli to u nových neudělá znovu.Udělalo to i na těch chrom rámečkách na značkách ale tam to chápu není to značkový.
Myslíte že by pro prevenci pomohlo přelakování těch krytek světel dvousložkovým autolkem průhledným?nemáte někdo zkušenost?
jinak rámečky světel mě pošlou nový hned zítra a já jim pošlu tu starý.
A ještě otázka- jdou ty věci nalepený na 3M pásce oddělavat dobře?mám strach abych to nesundal i s něčím jiným
DÍKY!!!
- Přílohy
-
- CHAVE-1248aa.jpg (57.47 KiB) Zobrazeno 3247 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
Na odlepenie 3M pásky je špeciálný spray Já ho používam dosť často majú ho v obchodech s farbami jo a nepoškodí ani farbu ani plast
A TECHNICKÝ BENZÍN?
Edmund Burke
Edmund Burke
ramcek na znacku to zatial nerobia a auto mam dobre nasolene
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
- Scorpion.11
To jsi mi dal brouka do hlavy a budu se muset taky na to podívat,ale předevčírem,když jsem vykládal z kufru nákup tak jsem si ničeho nevšim.
Též u nás je zákaz solení a po městě sem tam té trochu soli asi neublíží jak tobě
Též u nás je zákaz solení a po městě sem tam té trochu soli asi neublíží jak tobě
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
no já si toho všiml taky náhodou,zítra mě přijdou nový,ale ted je otázka jak sundat ty starý.
Já na nich mám bublinky a černý tečky a takový tmavý čáry nevím jestli je to ale origo díl od chevy,je to koupeny na internetu jestli někdo víte zda jsou to origo díly tak řekněte!!! jinak komunikace s nimi by mohla být příkladem pro ostatní obchodníky mají za jedna
http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=d ... braneDil=3 je to origo???
Já na nich mám bublinky a černý tečky a takový tmavý čáry nevím jestli je to ale origo díl od chevy,je to koupeny na internetu jestli někdo víte zda jsou to origo díly tak řekněte!!! jinak komunikace s nimi by mohla být příkladem pro ostatní obchodníky mají za jedna
http://www.korea-suv.cz/index.php?sec=d ... braneDil=3 je to origo???
Edmund Burke
Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
Fakt najlepší je ten spray na tu 3Mku já som sundával tie dekory čo mám na blatníku a kamarátovy také ofuky na kapote a stačilo to nastriekať a 5minut počkať no a šlo to ako po masle potom už len dočistiť to čo tam zostalo a neuškodilo to ani laku proste je to technológia určená na to
- Scorpion.11
Ládinku dnes jsem se schválně díval a nic na nich nemám a mám je koupeny origo i s montáži od Chevroletu jak víš A jak víš,že jsou to určitě origo rámečky?Nemůžou to být jen nějaké neoriginální rámečky
Všechno je možný
Všechno je možný
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
no mě stojí auto každej den venku a jezdím taky denně připadne mě to od soli.Stáli 1500kč tak by měli byt origo kolik stáli ty tvé taky tak? třeba byly dražší,ale píší tam že jsou origo
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Bohužel jednotlivou cenu nevím,protože mě dělali celý komplet 2.952,- (za sadu) cena je za celou sadu tj. zrcátka, maska, nárazník, zadní světla bez DPH a plus práce loňské ceny
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak mě přišli nové rámečky na zadní světla a sundal jsem zároveň ty staré,podebral jsem to nožen a namočil lihem šlo to celkem dobře.Jen mě sjel nůž a udělal jsem si vryp tak jsem to musel spravit tužkou,to mě mrzí.Na rámečcích je napsané made in korea na vůz chevrolet gentra tak to asi bude origoš.Snad ty bublinky to už neudělá ,to bych na další rámečky už prděl!!!
Napadlo mě že bych ty rámečky pro lepší ochranu odmastil technickým benzínem a nastříkl ve dvou vrstvách akrylátovým dvousložkovým autolakem co se lakuje na metalízi.Nemáte s tím někdo zkušenost?S lakováním plastových chromovaných dílů?
díky!!!
Napadlo mě že bych ty rámečky pro lepší ochranu odmastil technickým benzínem a nastříkl ve dvou vrstvách akrylátovým dvousložkovým autolakem co se lakuje na metalízi.Nemáte s tím někdo zkušenost?S lakováním plastových chromovaných dílů?
díky!!!
Edmund Burke
Edmund Burke