Vraj geometria
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vraj geometria
V poslednom case sa mi viac prejavuje, ze auto taha doprava (cim dalej, tym viac ) a v rychlosti okolo stovky (od cca95 - 105km/h) dost trasie volantom. Asi najvacsie ignorantstvo na tom je, ze som s tym nebol v servise. Pradte, podelte sa o skusenosti, zj**te ma.
Nexia sedan, 16V, bez ABS, cca 87000km
Nexia sedan, 16V, bez ABS, cca 87000km
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Myslite tie zavazia, co sa nastreluju do kolies na disk? Zeby to sposobilo az taku paseku????? To som necakal. Cakal som, ze mi poviete, ze mam totalne posratu geometriu, alebo daco take. Inac, tu masinu na zavazia mam aj moj kamarat, tak asi za nim zajtra zajdem. Este jeden dotaz: Instalaciou sportoveho kitu podvozka velmi utrpi komfot jazdy?
Ved hovorim, ze na desatinu baru. Co myslis, ze ked nafukas 2,0 plus minus pol desatiny tak ta bude tahat do strany, ze neudrzis volant? Ja mam taky, z ktoreho leze tycka a na nej je ciachovanie. Neboj sa. To mozes kupit aj na pumpe. Ja mam kompresorik na 12 voltov z Baumaxu, ten napichnem, chvilu pockam, odmeram tlakomerom a je nafukane. Na co sa trepat na pumpu. Inac tie zavazia strhnes aj kombinackami. Oni tam zas az tak strasne nedrzia a rovnako lahko sa tam naklepnu.