Motor 190000km krasne slape.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Motor 190000km krasne slape.
Piste prosim jeste nake rady,kolik tak tis vydrzi motor ,kdyz se o neho pecuje 1.5 8v diky
- Reklama
Ja mám najazdených 204 000 a motor ide ako hodinky.....myslím, že pri starostlivosti a normálnej jazde to môže nabehať aj 400 000-dúfam.......
jojo ja si taky myslim ,ze ten motor naslape hodne km ,to jsou opl motory to vydzi vsechno :DD::D
...inu jednou jsem tady na našem nettu viděl tachometr s více 900tisíci km na nexii, nějaká " drožka " s teplých krajin ostrovů, věřte nevěřte asi stačí listovat, pokud se to nevymazalo...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumím, co potřebuješ slyšet za "nake rady,kolik tak tis vydrzi motor ,kdyz se o neho pecuje"Gagic píše:Piste prosim jeste nake rady,kolik tak tis vydrzi motor ,kdyz se o neho pecuje 1.5 8v diky
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
To Ivan: ne v pohode ,jen nake rady kolik maji treba najete ostatni a ,jak jim to slape ,protoze ja jsu fakt po strance motoricke spokojeny ...,, ono ty motory vydrzi hodne dlouho pokud se one pravidelne pecuje a vymenuje olej ,ktery je kvalitni ja tam davam 10w-40 polosin,a uplna parada tak at vam to chlapi taky slape ..
já mám 295.000 a taky mi šlape jako hodinky
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
No ja mám 190tkm no a neviem ale asi určite by som mal vymeniť rozvody , vymeniť chladiacu zmes a olej v prevodovke lebo okrem tej chladiacej zmesy to ostatné nebolo menene od výroby.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Olej v prevodovce nikdo nevymenujte je celo zivotny ,poskodi to jinak prevodovku !!!!
...hm Gagic to se tak tvrdí ( v návodu " Jak na to " pro nexie, tvrdí po 30tisicích km a to jsem si nespletl s automatem a navíc udájí nesprávnou klasifikaci přev. oleje ), přesvědčovali mě o tom i v Krči aj. ale je to nesmysl!!!, měnil jsem nedávno po 13 letech ( dost pozdě, důvod byl právě v tom najít ten správný ) používání původního originálu a nastalo podstatné zlepšení řazení zvlášt za studena, navíc espirace original oleje pro Oply je udávána na etiketě 5 let v original obalu...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
To serpico: jojo diky ,me to taky rikal chlap v daewoo motor ,ze se nesmi menit prev olej ,takze to mozu vymenit jo ?,me taky za studena to spatne radi a ,jaky olej by si doporucil diky ?:)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm...
ATF
DEXRON 3, DEXTRON 3, DEX 3 ...
proste cerveny do automatu....
zivotnost v prevodovke je cca 5-6 rokov, jak spominal Serpico.
je teda udana na originalnom baleni na oleji.
ATF
DEXRON 3, DEXTRON 3, DEX 3 ...
proste cerveny do automatu....
zivotnost v prevodovke je cca 5-6 rokov, jak spominal Serpico.
je teda udana na originalnom baleni na oleji.
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
...no prosímtě uznávám JRD McLarena, ten doporučuje SHELL Dextron 3, červený je to do automatu, viz můj starý příspěvěk: olej do převodovky ze dne 15.září.2009, hledej a doplňuji i prodejní místo: autotechnik Zralý - www.zraly.cz, e- mail : pankrac@zraly.cz tel 602 464 322 nebo 241 408 579 cena je okolo 230 Kč / litr
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Kamarad ma najeto na 8V 370000km,,auto jezdi pořad sice ne tolik jako moje ale jezdi,nekouři ,pouze poctivá výměna oleje a o jiných větších zasahach nevím..
Mějte se..
Mějte se..
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
...teď byl jeden rekordman ve SM " pažout " 207 který už točí na milión km ale velký měšíční proběh, ten prostě není " utahanej " vše odjeto v provozní teplotě a to má velký vliv, sám jsem jezdil s formanem a měl na 450tisíc ale denně na svozu odjel 500km a víc a zase jsem u toho, pokud někdo jede denně do práce 10 - 12km, tak má motor za 100tisíc jako za 300tisíc, jezdí prostě " studenej "...
Inu, mějte se fajn
Inu, mějte se fajn
serpico
serpico