Pozdrav z Polska
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pozdrav z Polska
Nazdar!!
jako vite mame tady moc aut Daewoo. ja sam, trochu przipadem, mam w rodine 2, Nubiru a Leganzu.
Je z tim co delat ale na ni to moc drahi a mame tady velmi dobrejh wrstatu a moc ophodu z soucastkami.
Budu sem casem si na wasi sprawy spohledat a mozna ze nehdy sluzit pomoci
Marek
jako vite mame tady moc aut Daewoo. ja sam, trochu przipadem, mam w rodine 2, Nubiru a Leganzu.
Je z tim co delat ale na ni to moc drahi a mame tady velmi dobrejh wrstatu a moc ophodu z soucastkami.
Budu sem casem si na wasi sprawy spohledat a mozna ze nehdy sluzit pomoci
Marek
- Reklama
Daewoo shop in PL
Nazdar Marek,
is it true the Nubira is actualy build in Poland? Good on
you guys, seems you're doing a pretty good job there!
I would be interested to know some Daewoo/Nubira shops
in western Poland and if they speak some Czech/French/
English since I have to call then before making this
1600 x 2 km trip
s pozdravem
Ivan
1600 x 2 km trip
s pozdravem
Ivan
Re: Daewoo shop in PL
Ivane!pog píše:Nazdar Marek,
1600 x 2 km trip
s pozdravem
Ivan
Jak to je na vichodnim Polsku - ne wim. U mie, we Warszawie, je jch trochu. Mam kilka mist gde muzu koupovat z lepsi cenou. Mam Nubiru a Leganzu, jezdim z żenskou moc tak jsem tam casto.
Tec w polsku wyrabei jemom Lanosa a Matiza. Ale je tady moc Nubir, Lanosu a Matizu. je tady moc podniku- obhodu a servisu, ale anglicky anebo czesky... moze trohu tak.
Napis co ti shazi a ja zhedam lepisi cenu, potom muzeme se domluvit, mozna ze najdu niejakej obhod na vichodni Polsce anebo ti poszlu.
Marek
Za moj cesky - sory....
Naposledy upravil(a) mark70 dne pon pro 20, 2004 09:03, celkem upraveno 1 x.
- Blue Lanos
Cau Mark
tvoja cestina je dost dobra fakt Precitam aj po polsky ale trva to dlhsie kym to prelustim Za rok bude s teba Cech ako vysity
tvoja cestina je dost dobra fakt Precitam aj po polsky ale trva to dlhsie kym to prelustim Za rok bude s teba Cech ako vysity
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Jak to ctu to je mi velmi lito, pro to ze jsem na pol cech, a mohl bych aspon psat jako cech....Blue Lanos píše: Za rok bude s teba Cech ako vysity
Ale je to tim ze uz asi deset let jsem ne byl u was a wobec ne mem moznost mlouvit cesky (a taky psat). moje mama uz se naucila poradne polsky. Mi znami jesce to slisi ale pro mie je to norma. jesce jak jsem byl malej to cesky domou byl co den - mama dielela w ceskym podniku a wobec s polsky se ne tahala.
Można ze w priscem roku zmienim to a pryjedu do ceska na dowolenou - uvidime.
Naposledy upravil(a) mark70 dne pon pro 20, 2004 23:12, celkem upraveno 1 x.
Petre,vidim ze mas stejni gumy jako ja Dunlop!!petrm píše:Jo fakt dobrý čeština je hrozně složitej jazyk hlavně na psaní takže se nemáš za co stydět
Sou stasne skoutecni na asfalt, ale dej si pozor na mokre pocasi!!
Lanos ma lepsi (ne vim jak se to menuje... to co drzi kola :)) a jezdi velmy krasnie, s nubirou je to hruza. ja jsem scastnej że uż jezdim na zimnich .... no jak to ....pneumatikah (!!!)
kluci, napiste jak to je u was s wsimi autami s Daewoo. Mate niejake pocize s soucastkami? mozna ze w polsku mame taty trohu vic teh aut a taky lepsi zbozi? Jak je to z servisem?
Na mokru mě vyškolily ty zimní co mám v létě na dovolené lehce pršelo a auto bylo neovladatelný jako na ledě . Já jezdím klidně piánko takže sem si nevšiml že by na vodě nedrželi a teď mám zimní Matador MP 56 ale jsou už starý musím je vyhodit . Jinak jízdní vlastnosti má Lanos lepší než Nubira ale ta je zase pohodlná
A nebude to tím, že je Nubira delší a těžší? Hlavně je to rodinej kočár a ne sporťák. Já jezdím v klidu a myslím, že spíš ostřeji, ale nekravím a zatím se mi zdá Nubira jako dost neutrální. To Matiz je divoch. Všichni víme , že zadek uskakuje i na suchu a když je namrzlo je to docela síla.
Chce to hlavně cit . Ale zase se s ním dobře blbne, viď Ondro.....
Chce to hlavně cit . Ale zase se s ním dobře blbne, viď Ondro.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Pro mie, w Nubire, shazi zadni, rucni(?), brzdy. Zkrouct autem ne jde lekce a ja mam je tet' rozbourany - miel jsem avri ....no toho... (polsky: łożyska) a jak jsem wezl do oprawy to jsem stractil hacek od linky- tak tet uplne ne mam (hacek ne ni jako soucastka, je prodavana z celim zespolem a tet ne hcy rozdelawat to stejni, platit za hacek welky penize. Moj technik ma ho shant)
A co do jizdNubirou. Mozna ze je to feler meho auta ale je to prvni auto kteri, pri ryhlosti vysre 120 boim se ridit jednou rukou. Mozna ze tet pojedu do mechanika a uwidime...
A co do jizdNubirou. Mozna ze je to feler meho auta ale je to prvni auto kteri, pri ryhlosti vysre 120 boim se ridit jednou rukou. Mozna ze tet pojedu do mechanika a uwidime...
Anonymous píše:Pro mie, w Nubire, shazi mocny zadni, rucni(?), brzdy. Zkrouct autem ne jde lekce a ja mam je tet' rozbourany - miel jsem avri ....no toho... (polsky: łożyska) a jak jsem wezl do oprawy to jsem stractil hacek od linky- tak tet uplne ne mam (hacek ne ni jako soucastka, je prodavana z celim zespolem a tet ne hcy rozdelawat to stejni, platit za hacek welky penize. Moj technik ma ho shant)