DOPLNKY A ÚPRAVY
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Re: DOPLNKY A ÚPRAVY
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
No presne ako Jarik napísal... No je to zásah do konštrukcie vozidla...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
keby že mám toľko papírových, tak nemám 1,2 ale aspoň o 1 liter viacLucaso1 píše:táák keby máš tolko papirových tak všetko je možné
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Neni STK jedno, či tam máš pôvodný motor, alebo nejaký iný, pokiaľ spĺňa normy?sacurovca píše:No presne ako Jarik napísal... No je to zásah do konštrukcie vozidla...
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Riešiťe tu otázku prestavby motora. Niekedy aj ja som si myslel že neni nad to mať silné a rychle auto. Stale som niečo vylepšoval upravoval a skúšal. Časom som ale prišiel na to že som otrok svojho auta. Miesto toho aby auto slúžilo mne ja som slúžil jemu. Viem niekoho to baví. Ale podľa mňa upraviť 1.2 na turbo je príliš veľká investícia na to aby spĺňal očakávanie. Ked niekto na to má peniaze nech to robí. Ale radšej by som tie peniaze užil príjemnejšie . A tá 1.2 čo mám mi na to bohate postačí. Nikam sa už neponáhľam tak že je mi to jedno či prídem niekam o 10min skôr alebo nie. Dôležité je aby som prišiel.
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
v tomto máš pravdu v dnešnej dobe aj 1.2 je král ciest bo v tej premávke čo je to stačí no na dialnici by to chcelo pár koníkov viacej predsa len je to inélomngi píše:Riešiťe tu otázku prestavby motora. Niekedy aj ja som si myslel že neni nad to mať silné a rychle auto. Stale som niečo vylepšoval upravoval a skúšal. Časom som ale prišiel na to že som otrok svojho auta. Miesto toho aby auto slúžilo mne ja som slúžil jemu. Viem niekoho to baví. Ale podľa mňa upraviť 1.2 na turbo je príliš veľká investícia na to aby spĺňal očakávanie. Ked niekto na to má peniaze nech to robí. Ale radšej by som tie peniaze užil príjemnejšie . A tá 1.2 čo mám mi na to bohate postačí. Nikam sa už neponáhľam tak že je mi to jedno či prídem niekam o 10min skôr alebo nie. Dôležité je aby som prišiel.
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
mi tak isto sme zmykali 1.2 ako sa len dalo skazdej moznej cesty bol to papkac penazi..ked sme xceli daslie upravy tak nam rozumny mechanik dal pavuka do hlavy...ze mame 1.2 vyzmikanu na maximum a uz tazko znej nieco dostaneme...ze za tolke peniaze sme mohly mat ine ovela vykonejsie auto..predali sme ho z tazkym srdcom...lenze ked sme zatazeny na kalosi tak 1.6 nezohnal a zohnal si 1.4 16V a bude skusat zmykat znej postupne a bude to lespi efekt ako 1.2....aj 1.4 je maly obsah ale v porovnani s 1.2 resp ani nie ked obsah je 1150 je zbytocne robit nejake extremne zasahy do vykonu ked vykon to mat nebude...ja mam tak isto 1.2 a beriem ju aka je a staci mi...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
hm tak pozri ked je dakto maník tak bude žmýkať aj 6.0KakosWRC píše:mi tak isto sme zmykali 1.2 ako sa len dalo skazdej moznej cesty bol to papkac penazi..ked sme xceli daslie upravy tak nam rozumny mechanik dal pavuka do hlavy...ze mame 1.2 vyzmikanu na maximum a uz tazko znej nieco dostaneme...ze za tolke peniaze sme mohly mat ine ovela vykonejsie auto..predali sme ho z tazkym srdcom...lenze ked sme zatazeny na kalosi tak 1.6 nezohnal a zohnal si 1.4 16V a bude skusat zmykat znej postupne a bude to lespi efekt ako 1.2....aj 1.4 je maly obsah ale v porovnani s 1.2 resp ani nie ked obsah je 1150 je zbytocne robit nejake extremne zasahy do vykonu ked vykon to mat nebude...ja mam tak isto 1.2 a beriem ju aka je a staci mi...
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Ahoj no treba si rozmyslieť, keď sa kupuje auto na čo ho chcete, ak chcete lepší výkon, tak 1.4 16v a keď na spotrebu tak 1.2 16v a nie potom žmýkať a trápiť 1.2- ja som s mojou 1.2 úplne spokojný, pri mojom štýle jazdy mi poskytuje dostatočný výkon a dobrú spotrebu- inak upozorňujem, že ani 1.4 nieje šporťák na také účely už radšej 2.0 a viac...
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
Kolegovia píšte svoje nové príspevky do rozdelených tém v Téme VŠEOBECNÁ ČASŤ podľa toho čoho sa Váš príspevok týka. Všetky dobré príspevky sú tu pomiešné a nie je šanca niečo nájsť spätne.
Snažím sa odtialto porozdelovať podľa toho čoho sa príspevky týkajú a už je tu bordel 100 strán - tak ho nerozširujme
Tému som zamkol nech sa už ten bordel nerozširuje. Keď má niekto opačný názor nech mi napíše sz!!!!!!!!!!!
Snažím sa odtialto porozdelovať podľa toho čoho sa príspevky týkajú a už je tu bordel 100 strán - tak ho nerozširujme
Tému som zamkol nech sa už ten bordel nerozširuje. Keď má niekto opačný názor nech mi napíše sz!!!!!!!!!!!
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
tak ked GROUND ZERO neni znacka repro tak potom co je ???? myslim cenovo dostupne kupujes BOSE??? alebo ja neviemLucaso1 píše:Podla mňa GZ ( NEMECKO ) , Caliber , SAL ( MADARSKO ) sa za hudbu považovať ešte dásimone píše:škoda nič značkové ... skoro som sa tešil mam ešte jeden 4 kanál chcem ho dat na repro do zadných dverý ale tieto su samá china
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
GZ su aj kvalitne ale nestoja 1000 Sk ale su troska na inej cenovej hladine kde aj material je uplne iny a hlavne lahksi, kvalitnejsi.
Ja som si dopredu kupil Morel Tempo 6
Rozmyslal som aj nad DLS ale Morely som kupil za dobru cenu.
Nieje to vsetko aj tak len o reprakoch
Ja som si dopredu kupil Morel Tempo 6
Rozmyslal som aj nad DLS ale Morely som kupil za dobru cenu.
Nieje to vsetko aj tak len o reprakoch
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
pravda ze to nieje vsetko len o reprakoch sak zas radio aspon alpine alebo clarion ale tak naco ti je kvalitne radio ked nemas kvalitne repro
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Aby si si kupil kvalitne repro
Alebo aspon kvalitnejsie nie zase za 10 000
Dalsia vec aj tlmenie a uzatvorenie dveri kvalitnym tlmiacim spravi velmi vela
Alebo aspon kvalitnejsie nie zase za 10 000
Dalsia vec aj tlmenie a uzatvorenie dveri kvalitnym tlmiacim spravi velmi vela
Seat Altea XL 1,6 TDI
- simone
- Kontaktovat uživatele:
jasne načo dobre radio, ked nemá čo premenit signal na kvalitný zvuk??? ale to je aj naopak.
Ja nedam dopustit na JBL... alebo Celestion ale... nemam love na tie Celestion.. ale mam ich subwoofer
a doma iba Visaton
Ja nedam dopustit na JBL... alebo Celestion ale... nemam love na tie Celestion.. ale mam ich subwoofer
a doma iba Visaton
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500