Koncovka ruční brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Koncovka ruční brzdy
Vím, že to není přímo k tématu, ale připadne mi škoda zakládat další auditko, kvuli takové prkotine, na kterou se chci zeptat:
Má nekdo zkusenosti s koncovkami rucni brzdy ? http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=1035 Jestli by mi v nexii sedely tyto koncovky nebo ne ??
Má nekdo zkusenosti s koncovkami rucni brzdy ? http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=1035 Jestli by mi v nexii sedely tyto koncovky nebo ne ??
Chad
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Příteli, to záleží jen a jen na Tobě, jakým způsobem si chceš v Nexii upravit interiér. Já až dodělám auto zvenku včetně nového laku, tak se pustím taky do interiéru: anatomické sedačky, flokování interiéru, nějaké ty pěkné budíky plus ta řadička a ruční brzda. Dej si na auto to, co se bude líbit Tobě!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, myslíš tyhle?
To byly hodiny vyměřování a pak řezání flexou než se mi podařilo, co se podařilo... Plech koupíš v lepších autodoplňcích, ale upozorňuji, že je dost drahý (cca 3000 Kč).
To byly hodiny vyměřování a pak řezání flexou než se mi podařilo, co se podařilo... Plech koupíš v lepších autodoplňcích, ale upozorňuji, že je dost drahý (cca 3000 Kč).
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Voda je v pohodě, ale na zimu dávám gumové koberečky, protože sůl je hrozně agresivní a rozežírá plech
Nexia² project
No ja prave koukal na rucku a zda se mi to jako jednolity celek prisity/prilepeny k te kozence, ktera zakryva zbytek az ke stredovemu mostu. Pokud se ten kryt prilepi pres puvodni madlo, tak by bylo vcelku po problemu. Musim se holt podivat, jak to vypada v realu a premerit si to.Ivan píše:Příteli, to záleží jen a jen na Tobě, jakým způsobem si chceš v Nexii upravit interiér. Já až dodělám auto zvenku včetně nového laku, tak se pustím taky do interiéru: anatomické sedačky, flokování interiéru, nějaké ty pěkné budíky plus ta řadička a ruční brzda. Dej si na auto to, co se bude líbit Tobě!
Chad
No to jsou přesně oni. ale 3 litry? ja slyšel že tyhle plechy se vůbec nevyplatí jít koupit do obchodu z doplňkama. že moc jako materiál nestojej a ty obchody si na to daj strašně moc velkou marži.Ivan píše:Franto, myslíš tyhle?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš asi pravdu, ale já žádného výrobce bohužel neznal a ani neznám...
Nexia² project
V brne v DM dopnkoch, či ako sa to volá a oni to robia, ale stojí to tak 2500kč. Pozeral som to ale u výrobcov kovu a keby si to človek vymeral a vyrezal doma sám, tak to bude tak polovica. Záleží ale na hrúbke. Takže keď to niekto chce ako z alobalu, tak sa zmestí aj do 300 korún, ale to asi nikto.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A v čem Ti to připadne nepohodlný? Nebude to jen tím, že jsi to špatně vyřezal?
Nexia² project