tý politici vyprávajú bájky starej matereFoXo píše:Kolko rokov? No podla Fica ktoreho som pozeral v priamom prenose ked mal vyhlasenie aj s Vaznym tak na Slovensku sa rapidne zrychlila stavba ciest a dialnic robia maximum a tak rychlo v historii slovenska sa cesty este nestavaliLucaso1 píše:hm poplatok za dialnicu priamo na mieste podporujem no čo z tých peňazí zostane na cesty ? otázka pre vás kolko rokov sa u nás na slovensku stavia dialnica a ešte neni postavená ? a čo to ovplivnilo určite vláda a tý čo to stavajú bo každý kradne euráče a na cesty zostane minimum je to vážne trápne celé naše vlády aj ten mýtny sistémalvin píše:Ja si myslím,že celá cestná daň pre občanov,plošne je nezmysel,a už samotné predloženie takého návrhu by malo byť trestne ,nech je je to povedzme ako v Chorvátsku,že sa vyberá na určitých úsekoch priamo na mieste,ale to by sme museli mať najprv ich kvalitu ciest.
Toto dookola opakoval az som mal chut ho prepnut. Potom poukazal na vystavbu medzi NR a ZV ze vyhrala daku cenu ohladom infrastrukturi alebo co tusim v Europe ale uz som si nie isty. Takze pozor na slovensku sa stavaju najrychlejsie cesty Skoda len ze ta rychlost je na stupni 1 od 5
KE a BA by mali byt udajne 2014 prepojene
Silniční daň i pro běžné občany
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Silniční daň i pro běžné občany
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No, víc zodpovědnosti občana a míň spoléhání na stát by měla bejt samozřejmost. Klidně bych byl i pro privatizaci silnic. Kup si za miliardu 1 km dálnice, starej se o něj a vybírej si mýto dle uvážení. A určitě by to bylo lapší než přerozdělovat peníze přez dírru zvanou stát..
Jinak je taky třeba brát v úvahu i jiný faktory když srovnáváte chorvatsko. Třaba délku jejich a naší zimy, nutnost solit u nich a zbavovat se sněhu... Nikdy sem tam nebyl ale podle globusu mam pocit že oni maj lepší předpoklady udržet silnice funkční a s menšíma nákladama.
Jinak je taky třeba brát v úvahu i jiný faktory když srovnáváte chorvatsko. Třaba délku jejich a naší zimy, nutnost solit u nich a zbavovat se sněhu... Nikdy sem tam nebyl ale podle globusu mam pocit že oni maj lepší předpoklady udržet silnice funkční a s menšíma nákladama.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ja som v tom sice vobec nevyznam ale ked citam ake predrazene dialnice sa u nas stavaju, tak to uz mohli rovno stavat zastresene, ved to o co by to stalo viac by rychlo usetrili na udrzbe
...ty ppp víš a co by si způsobil , pak by si býv. ministr dopravy Řebíček nemohl " chudák " kupovat nemovitosti v emirátech...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
no zastrešené dialnice sú neni zlý nápad ohlása sa mi kedbudem minister dopravy presadím to v parlamenteppp píše:ja som v tom sice vobec nevyznam ale ked citam ake predrazene dialnice sa u nas stavaju, tak to uz mohli rovno stavat zastresene, ved to o co by to stalo viac by rychlo usetrili na udrzbe
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
Ale na strážnej službe by sme prerobili,lebo naši spoluobčania by to zastrešenie za noc rozobrali.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
elektriku do toho pustiť kolko spoluobčanov železárov padne tolko menej daní na nezamestnanecké
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu