co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Serpico

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od Serpico »

...geniální nápady jsou prosté...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak a moje potesenie skoncilo.
Najprv som zistil ze nemam komplet navod.
Dalej som zistitl ze mi tam supli kus kde je odrapena dyha a je aj oznaceny kus ako chybovy a oni to tam supli.
Reklamaciu musim dat bud pisomne alebo tam ist osobne.
Pisomne by sa to natahovalo cize sa musim z BB do PD trepat osobne.
Nieze by to bola az taka dialka ale tych 150 kilometrov vcera 150 dneska a potom este 2 x 150 po dalsie dve skryne tak to je kopec penazi. A som zvedavy ako chcu riesit reklamaciu.
Kua ale vie to nasrat ked oznacenu chybovu dosku tam daju.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...hm Foxo to nepotěší - více náklady tedy zhruba 300 * 6 = 1 800 Kč tj. PHM + opotřebení, běžná hrubá sazba náhrad, zatím jsem vše sestavil bez problému jenom z KIKA to bylo nadvakrát praskl tam jeden úchyt tedy si pro to přijeli odvezli starou postel a přivezli novou, ta se mi líbila byla ze dřeva

Inu mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Topol

Příspěvek od Topol »

FoXo píše:Tak a moje potesenie skoncilo.
Najprv som zistil ze nemam komplet navod.
Dalej som zistitl ze mi tam supli kus kde je odrapena dyha a je aj oznaceny kus ako chybovy a oni to tam supli.
Reklamaciu musim dat bud pisomne alebo tam ist osobne.
Pisomne by sa to natahovalo cize sa musim z BB do PD trepat osobne.
Nieze by to bola az taka dialka ale tych 150 kilometrov vcera 150 dneska a potom este 2 x 150 po dalsie dve skryne tak to je kopec penazi. A som zvedavy ako chcu riesit reklamaciu.
Kua ale vie to nasrat ked oznacenu chybovu dosku tam daju.
Pěkný den :D
Tak to se mi stalo před vánocemi.Dával jsem dohromady psací stůl sousedovi a taky špatně vyvrtaný kus.Ofotili jsme a mejlem zaslali a ještě po telefonu opravdu ochotný a třetí den jsme měli ten správný a ten vadný ani nechtěli zpět.Ještě používám taktiku dopředu se dohodnem a když je tam žena mluvím já a když muž tak mluví zase žena :lol: Já většinou používám pořekadla našeho ředitele "Po dobrým utáhneš člověka na vařený nudli !" Dřív to ani jinak nešlo,že bych řekl uděláš a nebo máš padáka !
Zkuz to telefonem a mejlem a uviš,že pořídíš ;)
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí -i
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Pisal som im mail a asi 2 hodiny cakal a nic.
Ja viem je to malo ale som im pisal ze urgencia ze stolik doma po celom byte rozlezeny :)
No a uz som sa chystal do PD ze idem si po Navod ak budu mat a dat im vyreklamovat aj tu chybnu dosku.
A zrazu zasvietil mailik s navodom :) Sice som ostal v soku lebo sa mi pro otvoreni zobrazila len 1 strana a pisalo ze ich tam je 6 no nakoniec som sa s tym pohral a vytlacil som chybajuce :) Takze doteraz od tej 4 som staval stolik :) Ten bol najvacsia fuska ale zato je krasny a velky cize pri malovani ho jedine cez okno dostanem prec :)
No a zajtra aj ked su 3 krali maju otvorene a ked pojdem odviest priatelku teda ja ju odveziem na jej aute k nej domov kde mam ja svoje a z tade pokracujem v ceste do PD tak sa uvidi co a ako. Pockat si este na skrynu a mam zatial na dake to % izbu hotovu.
Ku zmene ma da sa povedat prinutila priatelka to poznate zeny nieze by som sa az ta tomu branil ale predsa je to kopec penazi za co som mohol mat novu zrkadlovku a ostal som do vyplaty svorc :) Ale najviac co ma sere je priesotr a zvyk musim svrt izby vyhadzat aby som popratal veci do novej a to je najhorsie :(
potom hodim fotky

Edit 6.1.2010
Dneska som bol v PD zaniest chybny kus. Pani mi objednala novy a stary mi nechala. Ked zbadala s kade som si aj pozanadavala ze taka dialka ze ju to mrzi ze kvoli takej dosticke som sa musel trepat tak daleko.
Nastastie mi to vraj poslu do najblizsieho vacsieho mesta ZH kde mam priatelku takze jej to dovezu dufam na ich naklady :)
Zatial ale stolik nebude komplet skoda :(
Skrynu mam uz v PD ale volat mi nevolal nikto vraj cakaju na druhu skrynu a zoberem si to naraz ale pri objednavani mi bolo povedane uplne cosi ine :) No nevadi nebudem tolko palit benzinu.
Langos siel pekne len tie svetla ach polku cesty som siel po pamati a po slepiacky :(
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Včera mě potěšil film Avatar 3D v kině Imax v Praze, byl to super zážitek, s Ivošem jsme nadšení.. Akorát by mohli dělat o něco širší sedačky, musela jsem být pořád "nalepená" na Ivošovi, protože chlapík vedle mě si zabral i čtvrtku mé sedačky, ale jinak musím říct, že to bylo opravdu super, kam se hrabou naše 3D kina, už jedině do Imaxu.. :D ;)
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

:D Pokud se Ivoš nezlobil, že se tisknete, tak je vše v pořádku :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Václave, nezlobil ;) Vím, že Jájuška je jen moje a nic to neohrozí, takže pohoda ;)

Každopádně film super a na 3D do Cinestaru nebo do Cinema City už nepůjdu, nestojí to za to ;) Včera jsem se dokonce málem vyhýbal kapradinám a střelám ze samopalu :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já to pozerám v 3D doma a fakt je že ješte že zasahuje Nyriti lebo tie super vlci my hopkajú po obývačke :lol: :lol: :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

mňa potešilo,že som do svojho hudobného archívi získal hitík Petra Kenta z r.1980,ktorého text komunizácie som spomínal aj v Maníne,reku,kde sa stretneme :?: :?:
"čekej před křižovatkou,blížim se šedesátkou.." :lol: :lol: :lol: :lol:
ale takto znie originál
http://www.youtube.com/watch?v=B8lSdVNw9vc
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Juchúúúúúú predvčerom sme dostali do našeho autoparku nového Superbíka a tak k našemu 2,0 pribudol 1,9 ale za to absolutná full výbava a má aj telky v opierkách svojich velkých sedačiek :lol: :lol: :lol: Je tmavosivej metalíze a má 17 kolečka no niečo neuveritelné a to hlavné už zajtra s ním idem do Budapešti a to je nie čo to bude jazdička juchúúúú :lol: :lol: :lol: No a tým pádom mám na krku okrem Legynky 1x Octávičku,2x Superbík,1x Renaltík a 1x Fiat Scudo a tomu sa hovorí autopark :lol: :lol: :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Dnes mě moc potěšila pozvánka na big-beatový festival do Příbrami. Hráli jsme tam jako študáci v letech 1963 - 1966 (a dá se říct, že docela úspěšně.) Má tam být asi 25 kapel včetně rockové legendy Sedláčka, taky Kahovec a George & Beethovens a další. -i Už se těším.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...tak si to kluci big-beatoví užijte, vypadá to na hodně dobrou společnost

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Vojta píše:Dnes mě moc potěšila pozvánka na big-beatový festival do Příbrami. Hráli jsme tam jako študáci v letech 1963 - 1966 (a dá se říct, že docela úspěšně.) Má tam být asi 25 kapel včetně rockové legendy Sedláčka, taky Kahovec a George & Beethovens a další. -i Už se těším.
Jaj,Vojto tak na tých by som sa sja ja šiel pozrieť rád,Karla Kahovca a Pavla Sedláčka mám ráa aj ja
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivo R.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo R. »

Dnes mě potěšilo, že konečně dorazil nový mobil :PP: :lol:
Přílohy
HTC HD 2.jpg
HTC HD 2.jpg (36.35 KiB) Zobrazeno 2184 x
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Odpovědět

Zpět na „POKEC“