Spotreba a zima
Moderátor: Blue Lanos
- Blue Lanos
Spotreba a zima
Ako tak pozeram zase to zacina zrat ako maly tank Aj Vam sa to takto zvysilo? Na plnu nadrz budem rad ked spravim 450km
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Reklama
- Blue Lanos
top je trocha divne aby som zastavoval to ako ked mam cestu do prace 9km tak mam asi v cca 4 - 4,5km zastavit (vtedy ma motor asi spravnu teploru podla rucicky) normalne zastavit na neutral a zase sa rozbehnut alebo treba aj vypnut motor????? Co vlastne ziskam touto procedurou
no som na tom podobne, ako kazdu zimu, je to smutok...
ale (neviem to tak presne opisat) naozaj, ked ja idem z domu: ked vyjdem z garaze a dojdem do mesta na krizovatku, pouzijem len dvojku (na pohynanie z kopca) a pridem dole na krizovatku, motor este huci jak divy, potom sa pri pohynani trosku zakucka a ide dalej, naozaj to je v tom, ze treba mu dat pocitit ten neutral a trosku radit. lenze ja nemam kedy, ked idem stale z kopca...
ale (neviem to tak presne opisat) naozaj, ked ja idem z domu: ked vyjdem z garaze a dojdem do mesta na krizovatku, pouzijem len dvojku (na pohynanie z kopca) a pridem dole na krizovatku, motor este huci jak divy, potom sa pri pohynani trosku zakucka a ide dalej, naozaj to je v tom, ze treba mu dat pocitit ten neutral a trosku radit. lenze ja nemam kedy, ked idem stale z kopca...
- Blue Lanos
Nikto iny nema problemy v zime??
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No to s tym zastavenim - to je pre mna novinka, skusim vyskusat. I ked tu v BA sa stoji pri kazdej vrbe na semaforoch , takze tento problem by nemal nastat
Ale aj tak, moj 16V spapa v zime okolo 9 (teraz aj viac, ale ako odmenou za spotrebu mam super-hyper turbozvuk deraveho vyfuku ). Ale to chodim iba do a z roboty, okolo 10km, z toho 1/2 po Petrzalke, potom pristavny most a zjazd do Ruzinova. Motor ma normalnu teplotu az na moste, viac ako za polovicou cesty ...
Inak ziadne ine problemy v zime nemam, akurat to vecne zahmlievanie okien.
Ozaj, mne uz pri teplotach okolo nuly nejde zapnut klima . Az ked sa motor zahreje, potom je mozne ju zapnut (ale to mi uz je na dve veci ). A prave ze by som to potreboval hned po nastartovani, kvoli vysuseniu vzduchu. V Hermese mi klimu dotlakovali a povedali, ze je to tak normalne, ze pri nizkych teplotach nezapne. Ale ja si pamatam, ze ked bolo afto nove, tak som klimu dokazal zapnut aj pri nizsich teplotach. Ake s tym mate skusenosti ?
Ale aj tak, moj 16V spapa v zime okolo 9 (teraz aj viac, ale ako odmenou za spotrebu mam super-hyper turbozvuk deraveho vyfuku ). Ale to chodim iba do a z roboty, okolo 10km, z toho 1/2 po Petrzalke, potom pristavny most a zjazd do Ruzinova. Motor ma normalnu teplotu az na moste, viac ako za polovicou cesty ...
Inak ziadne ine problemy v zime nemam, akurat to vecne zahmlievanie okien.
Ozaj, mne uz pri teplotach okolo nuly nejde zapnut klima . Az ked sa motor zahreje, potom je mozne ju zapnut (ale to mi uz je na dve veci ). A prave ze by som to potreboval hned po nastartovani, kvoli vysuseniu vzduchu. V Hermese mi klimu dotlakovali a povedali, ze je to tak normalne, ze pri nizkych teplotach nezapne. Ale ja si pamatam, ze ked bolo afto nove, tak som klimu dokazal zapnut aj pri nizsich teplotach. Ake s tym mate skusenosti ?
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Je pravda, ze to papa trosku vic, ale protoze jezdim stale stejnou trasu skoro cely rok - prevazne, tak rozdil v ujetych km je tak +-50km, takze to zase asi tolik vic nezere. Pres 8L ve meste, to je normalka i v lete
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue storm
- Kontaktovat uživatele:
No s tou klimou je to tak aj u mna. Akonahle sa ochladi ide pa-pa.
je to kvoli tomu, ze ti zmrzne zvysna voda v dehydratore a kompresor preto nezopne. Aspon tak mi to vysvetloval nejaky ujo.
A ta spotreba... No naco plakat vsak vsetci vieme co sme si kupili
ja spravim v zime na plnu 500- 515 km ale ak jazdim iba po meste tak ani 500.
je to kvoli tomu, ze ti zmrzne zvysna voda v dehydratore a kompresor preto nezopne. Aspon tak mi to vysvetloval nejaky ujo.
A ta spotreba... No naco plakat vsak vsetci vieme co sme si kupili
ja spravim v zime na plnu 500- 515 km ale ak jazdim iba po meste tak ani 500.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Zastavení.... A co třeba na chvíli vyřadit aby klesly otáčky ? To je podle mně rozumnější.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
...tak ja uz skoro v polke cesty rano do prace zastavujem a dam neutral otacky pekne klesnu pod 1000 a jede se dal uvidime ci to ma vyznam
- Blue Lanos
mas tam asi neco rozbity