Denní světla
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Denní světla
Sú schválené, majú aj E aj RL , ale zapojil mi ich , že svietili aj so svetlami a to nesmú. Tu je presná smernica http://www.testek.sk/files/denne_prevaz ... etidla.pdf
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Reklama
aaaaaa kde si zohnal tie daylight???
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
...to " zapojení " jaryku nechápu, sady jsou dodávány i se schématem el. zapojení...
a tak přeji všem, jenom mechaniky, kteří umí a ví...
a tak přeji všem, jenom mechaniky, kteří umí a ví...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Jamal , dostaneš ich kúpit aj v obchodoch aj na nete. Ja mám od kobra tuningu.
Serpico, je to jednoduché: červ. +bat, čier. -bat, oranžový pripojiš k parkovačkám, biele a čierne sú k denným svetlám a je to
Serpico, je to jednoduché: červ. +bat, čier. -bat, oranžový pripojiš k parkovačkám, biele a čierne sú k denným svetlám a je to
...to jaryk já to vím, mám denní světla už asi dva roky, jenom jsem nechápal toho " umělce " co ti to dělal...mám Halle a je to trochu jinak podle schématu, svítí samostatně po nastartování ( při startování nesvítí ) bez parkovaček a zhasínají při rozsvícení stanoveného osvětlení, přesně podle předpisu EHK č.48 a prováděcích tzv. montážních...) navíc má Hella i samostatnou pojistku
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
On to vraj zistoval cez známeho na STK, no nikto nevie všetko a tak rada uškodila. Ked som mu hovoril o tom predpise, tak sa len smial, že to je výplod tuningovej fa a teda to podla vyhlášky tak byt nemože. Toš som si to urobyl sám.
...to Jarik to není tuningový výmysl nějaké fy. ale předpisy EHK a následně jsou závazné i pro odvozené předpisy, té které země v EU, nicméně vídám i jiné auta co to mají z prvovýroby a najdou se " šikulové " co to předělají nebo přeprogramují a například u audiny jim svítí všechno a furt, já jsem to chtěl, protože prostě jsem zapomínal rozsvěcet a taky jsem chtěl snížit odběr proudu vono ho není málo, když svítí všechno...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
problem so zapojenim neni sak mam nejaku tu skolu elektrotechnicku heh
cutsprings
cutsprings
Možno postarší pánko na STK nemá prehlad alebo sa jednducho nezaujíma o novinky v zákonoch, len bere do vačku a stk majú všetci. Ja som ich dával aj z praktického , ale hlavne estetického dovodu a nemám problém.Serpico píše:...to Jarik to není tuningový výmysl nějaké fy. ale předpisy EHK a následně jsou závazné i pro odvozené předpisy, té které země v EU, nicméně vídám i jiné auta co to mají z prvovýroby a najdou se " šikulové " co to předělají nebo přeprogramují a například u audiny jim svítí všechno a furt, já jsem to chtěl, protože prostě jsem zapomínal rozsvěcet a taky jsem chtěl snížit odběr proudu vono ho není málo, když svítí všechno...
Mějte se fajn
a jarik? a ty mas vyhodeny ten plast v tej plastovej sietke myslim ten pasik a namiesto toho tam mas tie day light?
cutsprings
cutsprings
No tak teraz fakt nechápem- o čom sa tu bavíte... To akože si dávate tie svietiace pásiky, alebo ako sa to vola do predu a cez deň Vám svietia tie a nie predne svetlá?
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
hej ide o tie led pasiky ale nie nalepovacie
cutsprings
cutsprings
Hej, tak to je super vec, ale keď sa nelepia tak ako sa montujú- a to nebudú svietiť, ani predne, ani zadne svetla iba tie led pásiky?
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tie co si dukupis maju daky typ uchytenia malu konzolicku a podobne aby sa dali uchytit do plastu.
Pripadne su firmy ktore ti pekne do narazinku vyrezu otvor tvaru ake maju tie LED a vyzera to potom ako od vyrob.
Ked nastartujes motor svietia ti tie LED v predu a v zadu mas vypnute vsetko.
Ked prepnes na stretavacky tak LED zhasnu a svietis aj v ZADU.
Pripadne su firmy ktore ti pekne do narazinku vyrezu otvor tvaru ake maju tie LED a vyzera to potom ako od vyrob.
Ked nastartujes motor svietia ti tie LED v predu a v zadu mas vypnute vsetko.
Ked prepnes na stretavacky tak LED zhasnu a svietis aj v ZADU.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
No tak to je super, a na stk to nevadí? Len záruka ma trápi v chevrolete mi asi niečo také nespravia...
Farba modrá impresion
člen Aveo Fanclubu
člen Aveo Fanclubu