Sneži
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sneži
No jasný, kluci, ale jak hodně sněžilo, projel tam asi 2x pluh a prosolil to....to je super....chápu, že si musím z parkovacího místa auto vyhrabat sám, ale komunikace, kde jsem zapadnul, je regulérní ulice, navíc ještě vedoucí před základní školou, kde denně jezdí ráno a v poledne dost aut (rodiče odvážející děti)...tak by to v tomhle počasí stačilo jednou prohrnout a posolit a bylo by to v pohodě....ale na té silnici je pořád skoro 20 cm sněhu (toho rozsoleného, rozježděného)....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
No já si myslím, že uklízet sníh na sídlištích je dnes velký problém, pro množství parkujících aut a šířkách sídlištních cest. Na silničáře bych to nesváděl. Spíše bych se přikláněl k té lopatě , trochu pohybu ještě nikomu neuškodilo. Já lopatu mám a jsem rád, že jsem ji zatím nepotřeboval.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Brousku, mi taky nevadí lopata, vyrůstala jsem na vesnici, kde pomalu silničáři nejezdí vůbec.. ale tady mi to vadí, jelikož jsem v pondělí odklízela víc jak půl hodiny auto, bylo celé zasypané, přijela jsem po půl hodině a místo, které jsem si opravdu pracně odklidila, tak ho obsadil jeden frajírek a rozhodně se mi nechtělo znovu odhrabávat další hromadu sněhu jen abych mohla zaparkovat.. Takhle jsem měla na vesnici výhodu, že když jsem si to auto odhrabala, tak jsem na to stejné místo taky zaparkovala, ale tohle je bohužel negativum sídliště.. Ať už to roztaje.. Mám nejraději jaro a léto..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ano Jajuško, máte pravdu, to naštve, když jsem parkoval venku, byl jsem na tom podobně. Já jsem měl spíše na mysli, mít lopatu, abych bez problému vyjel, případně mohl nastoupit do auta, když pluh nahrne sníh na dveře. Jsou lidé pracovití a vychcánci, kteří se nestydí postavit auto na vyházené místo.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Tady jde i o to, že je tady základní škola a mateřská škola, pluh tady pomalu nejezdí a mám obavu, že tady pojede nějaký s prominutím hulvát, který nepojede zrovna pomalu a nemá šanci to tady ubrzdit a nedejbože sejme dítě, pak se to teprve řešit co by, kdyby.. ale to už bude pozdě.. a že těch pitomců tady jezdí, např. dneska ráno, když jsem venčila pejska, tak jedna "řidička" vjela do zákazu vjezdu na férovku, nechci pomyslet, kdyby tam naproti vjelo auto..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký zimní den už aby bylo " Josefa " to: Jajuška a Véna Brousků co říci k problému úklid sněhu na parkovištích u bytovek každou zimu jsem se zde na foru zmínil o sprostém a nefér jednání našich spoluobčanů z řad motoristů tyto nepěkné poznatky mám také coby bytovkář takových vychcánků jakých má na mysli " Jajuška " ty se nachází snad všade a nedivím se že to jednoho nase.. Vidím to pod našima okny dnes a denně a nikomu ta bezohlednost ani nevadí
Znám tyto situace z vlastních zkušeností moc dobře - jakmile opustíš místo stání, už se nemáš kam vrátit a ten kdo to způsobil - se ti směje za záclonou takový je život a v dnešní době obvzláště arogantní zdraví " Vazoun " a říká to chce klid a nohy v teple
Situace : Šluknovsko - Dolní Poustevna - Rumburk / teplota v 7.30hod na 0 / silnice sjízdné bez problémů , místy zmrazky, sněhová pokrývka 25 cm na krajích silnice
-------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE II./0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Znám tyto situace z vlastních zkušeností moc dobře - jakmile opustíš místo stání, už se nemáš kam vrátit a ten kdo to způsobil - se ti směje za záclonou takový je život a v dnešní době obvzláště arogantní zdraví " Vazoun " a říká to chce klid a nohy v teple
Situace : Šluknovsko - Dolní Poustevna - Rumburk / teplota v 7.30hod na 0 / silnice sjízdné bez problémů , místy zmrazky, sněhová pokrývka 25 cm na krajích silnice
-------------------
Matiz SE II./0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Pěkný den
No já takový problém nemám ale jenom chci říct,že tohle není dobou lidi už takový jsou Já bych to spíš viděl jak jsme zamlada říkali,když jme přišli na zábavu a bylo tam hodně děvčat tak jsme říkali,"Že je přebuchtíno" no a dneska je jak to napsat přeautíno Ono to dneska bez auta nejde.Intervaly autobusů a hromadné dopravy jsou často jak intervaly sobího spřežení na Aljašce a ještě drahý tak když chce být člověk mobilní tak jedině auto Zkrátka urbanistický řešní měst s tím nepočítalo a to nikde ve světě
Jinak u nás -4 a Koloušek je bílý jak slaneček
Tak už aby bylo Josefa a ať nám jezdí a nezlobí
No já takový problém nemám ale jenom chci říct,že tohle není dobou lidi už takový jsou Já bych to spíš viděl jak jsme zamlada říkali,když jme přišli na zábavu a bylo tam hodně děvčat tak jsme říkali,"Že je přebuchtíno" no a dneska je jak to napsat přeautíno Ono to dneska bez auta nejde.Intervaly autobusů a hromadné dopravy jsou často jak intervaly sobího spřežení na Aljašce a ještě drahý tak když chce být člověk mobilní tak jedině auto Zkrátka urbanistický řešní měst s tím nepočítalo a to nikde ve světě
Jinak u nás -4 a Koloušek je bílý jak slaneček
Tak už aby bylo Josefa a ať nám jezdí a nezlobí
...a prý dle předpovědí zase bude sněžit v neděli, kdoví ale nakonec jim ty předpovědi docela vychází,
...jinak Vláďo jsem zvědavý až rozšíří parkovací zóny až k nám na sídliště, tak jako v Praze 1,2,3 a lidi platí a stějně nezaparkují, to je pak k nas....
inu co naděláme
...jinak Vláďo jsem zvědavý až rozšíří parkovací zóny až k nám na sídliště, tak jako v Praze 1,2,3 a lidi platí a stějně nezaparkují, to je pak k nas....
inu co naděláme
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pěkný denSerpico píše:...a prý dle předpovědí zase bude sněžit v neděli, kdoví ale nakonec jim ty předpovědi docela vychází,
inu co naděláme
Doufám,že už to nebude tak hrozný i když jak jsem psal v předchozím příspěvku ty dva metry tak to bylo taky na Josefa sice 1969 tak se to snad nebude opakovat Jinak u nás kolem nuly a zatím nesněží
No a jak jsem psal o parkování a hromadné dopravě tak na tom taky něco je.On ten natřísknutý autobus měl taky svůj půvab,když se s vámi tlačily kolem pěkný baby Teďka je každý v jiné plechové konzervě a ten kontakt holt není No a co se týče parkování,tak dřív ten problém nebyl.Je možný,že zachvíli bude mít každý místo před barákem za který bude plati ale to nevím jak by to dopadlo
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Kdybi kominici okopirovali napad s podzenimi garazemi u panelaku bylo by hned lepe.
Nastesti bydlim v rodinem dome a do dvou garazi se vejdou vsechna 3 auta.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------Woyta píše:Kdybi kominici okopirovali napad s podzenimi garazemi u panelaku bylo by hned lepe.
A to je kolegáčku " Woyto " střídáš ob den ahoj zdraví " Vazoun "
Zrenovovanej Rapid je tatovo auto pro radost.Vazoun píše:---------------------Woyta píše:Kdybi kominici okopirovali napad s podzenimi garazemi u panelaku bylo by hned lepe.
A to je kolegáčku " Woyto " střídáš ob den ahoj zdraví " Vazoun "
120 ma tata na jezdeni do prace.
A treti je skoro moje Tico (ja jezdim, mama plati ).
Jinak hlasim asi 5cm noveho prasanu.
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Vodnik
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den Dolní Poustevna v 5.45hod. - připadlo přez noc 8 cm sněhu - teplota na nule.
Silnice protažené a sjízdné - zdraví " Vazoun "
--------------------
Matiz SE II/0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Silnice protažené a sjízdné - zdraví " Vazoun "
--------------------
Matiz SE II/0.8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010