Sneži

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Serpico

Re: Sneži

Příspěvek od Serpico »

...není co závidět do Prahy se to nějak nehodí, špatné chodníky ne všichny se uklízí ani nemusí dle vyhlášky, vedlejší komunikace se neuklízí nevím do 10cm jsme byli na pár dní zvyklí ale co je moc toho je příliš...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...a tak NOVA včera uvedla 38 cm, tak nevím, já jsem naměřil jenom 28 cm...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Serpico píše:...a tak NOVA včera uvedla 38 cm, tak nevím, já jsem naměřil jenom 28 cm...
To víš, musí se to zmedializovat :lol: . Že je jinde půl metru, škoda mluvit. Tak si museli trochu přidat, aby je mimopražští litovali (jenže je to naopak - většina lidí to pražákům přeje. Ať si taky zobnou :lol: )
Nevím, proč se sníh k Praze nehodí. Vždyť obrázky zasněžené Prahy jsou krásné :D :D
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...ale Vojto fotografie zasněžené Prahy jsou z historie krásné ale to si za první republiky každý uklízel před svým prahem tedy domem, četníci dávali pokuty za neuklizenej chodník, nebyl velký provoz na komunikacích a koňům to tak nějak nevadilo atd., dnes máme novou vyhlášku " uklízí majitel komunikace ", tedy město nebo obec a v kase nejsou finance a tak se připojila právní " obezlička ", že dotyčný se neklouzal a nechoval nebezpečně a to musí prokázat, ...no dost toho, to nemá smysl, zima je krásná ale na horách...

Inu každý máme svůj úhel pohledu, nakonec v Jeseníkách to musí být teď krásné

serpico
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Serpico píše:.... nakonec v Jeseníkách to musí být teď krásné
Milane, doufám, že ty moje šplechty nebereš vážně :lol:. Sníh je sice krásněj, ale pouze na horách. Na silnicích to bylo pěkné ještě za mého mládí, kdy se nesolilo, jen se to shráblo a nebezpečná místa se posypala škvárou, nebo pískem. Je fakt, že nejezdilo tolik aut (a blbců) jako dnes.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

....Vojto jasně co se neškádlí - šplechty, to se nemá rádo...ale jinak já mám ten váš kraj rád, jezdili jsme na Červenohorský sedlo...no do toho pěknýho hotelu snad stejného jména, dlouho jsem tam nebyl, naposledy se objevilo v tisku, krach provozovatelů právě toho hotelu z důvodu rekonstrukce příjezdní vozovky nesčetně zakroucený cesty, no měl jsem je rád pěstovali " velký švýcarský salašnický psi ", ...no s jedním jsem kamarádil, když jsem tam byl poprvé tak manželka odešla do hotelu a já s parkoviště jsem se chtěl podívat no ze zadu, po chvíli to za mnou štěklo ...no to byl bas baryton a tak jsem se podíval na toho fešáka no zavrčel, dál už nééé vonělo to kuchyní hm tak jsem šel do hotelu a pejsek za mnou až do recepce no a majitel-nebo provozovatel se smál ..." no teď ho můžeš podrbat za ušima, von tě nesmí kousnout ale předtím se musí přesvědčit jestli patříš k hostům ", no fór asi opravdu nám hlídali i parkoviště a hlavně byli krásní ( byla to rodinka s malými )...jinak výběr ze tří jídel ráno švédský bufet aneb co sníš to sníš a teď bez stravování...

Jeseníky to je hezký kraj s dobrou lácí...

serpico
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Serpico píše:Jeseníky to je hezký kraj s dobrou lácí...
Hezký kraj, ale chybí ta láce :(
Woyta

Příspěvek od Woyta »

Jestli jsem slysel ve zpravach dobre tak silnicari spotrebovali 15 tisic tun soli.
Z toho Praha 7 tisic tun soli.
At jim to ty auta sezere. :)
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
rudla

Příspěvek od rudla »

Na Daewoo to neplatí. Ty mají antikorozní plech.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No dneska jsem se na silničáře a vůbec technické služby naprdnul jako blázen....vyjel jsem z místa před barákem a zapadnul jsem...hergot, to nemůžou nahnat lidi na sídliště???
Já jsem je šanoval doteď, ale už mě nebaví pořád je omlouvat....mají práci, jako každej, tak ať frčej. Lidi, kteří jedou na směny, nebo jiné zaměstance taky nikdo nelituje a musí makat.
Pitomci :evil: Kvůli nim jsem nestihnul jednání a musel ho odložit :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
rudla

Příspěvek od rudla »

A vozíš v autě lopatu?
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Rudlo ja som veru v škodovke vozil,tam som mal celoročné gumy OR6-ky,tak jediná zimná vábava boli lopata a metla :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

rudla píše:A vozíš v autě lopatu?
Nepotřebuju lopatu...potřebuju, aby silničáři fungovali jak mají...nebudu suplovat něčí práci ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...nemusíš nikdo tě nenutí, nicméně je to u tebe na lopatě vem kde vem, je to tvůj problém, sídliště jsou na konci priority úklidu sněhu v první řadě jsou obslužné, tedy hlavní komunikace a MHD v Praze to zvládali i s abnormálním přídělem sněhu, nebo na schůzi ODS navrhni řešení například " modrou brigádu " koneckonců města nemají finance a uvítali by jakoukoliv pomoc ( za komančů při těchto příležitostech uklízel kde kdo i policisté tedy tenkrát VB přesně v duchu dnešního, tuším Langrova hesla pomáhat a chránit ),....ne vážně u nás se uklízí i chodníky s auty na sídlištních komunikacích je problém a ti řekněme slabší prásknou navíc ještě do druhýho zaparkovanýho auta ( ....ne nesměju se zítra můžu být poškozený sám ), ...no a když chci vyjet tak si vemu lopatu anebo citlivě zacházím s tím pedálem vlevo dole záleží jenom na osobní volbě...

Inu sníh k zimě prostě patří, co naděláme
Naposledy upravil(a) Serpico dne stř led 13, 2010 16:44, celkem upraveno 1 x.

serpico
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Pro Ivoše : v HK to řeší jednoduše, na většině parkovišt a okolí je ta kouzelná značka KOMUNIKACE SE V ZIME NEUDRZUJE :lol: Takže každý si musí svoje autí vyhrabat sám -i
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Odpovědět

Zpět na „POKEC“