Pokud se mohu také vyjádřit, tak u mne je to takto:
1 místo v odborné práci na vozidle - Palikx
2 místo ve všeobecných údržbářských pracech na voze , výfuk, čepy a pod. = Pan Jirka Urban v Zápech.
JAK JSTE SPOKOJENI S AUTORIZOVANÝM SERVISEM ??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: JAK JSTE SPOKOJENI S AUTORIZOVANÝM SERVISEM ??
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Do autorizovaného servisu nejezdím...mám super servisáka - pan Wasserbauer, který za velmi nízké peníze opraví cokoliv kvalitně a rychle...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Fitty
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši ty jsi mě vyměnil jo? :'(
...tak Hynku, taky už jsi měl příležitost, ...no není o čem diskutovat, kdo ho pozná nejde už jinam a taky nemá proč
Mějte se s palikxem fajn
Mějte se s palikxem fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Neeee, nevyměnil neboj, ale když se rozsypaly rozvody, nebo jak jsem potřeboval udělat ramena, tak jsem to raději dotáhnul 500 m od baráku, abych to netáhnul až k toběFitty píše:Ivoši ty jsi mě vyměnil jo? :'(
Pořád jsi náš dvorní mechoš
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka za radu,keby som niekedy naškriabal na nové ,tak ho pôjdem kúpiť a servisovať v záruke sem http://mgmauto.sk/chevrolet/index.htmKakosWRC píše:mne stacilo ked v remesloservise v roku 2005 nam na otazku kolko stoji na kalos zadny spojler odpovedali...a to aj existuje??a mi sme to este ani nevideli..pritom mali kolo seba mnoho plagatov a ostatneho a kalos sa vyrabal od 2002 prve modely...auto sme kupovali v mgm topolcany a neustale chodime len a len tam...pristup ku zakaznikom vyborny..v servise mechanici ochotne vysvetlia ukazu co a ako, ponuknu vam obcerstvenie, citite sa ako doma a hlavne precizna kvalita co robia..ked sme videli ze do toho servisu chodia vozidla az z Bratislavy...tak podla mna to hovori za vsetko...
inak na bežný servis už po záruke som chodil a chodím s autami všetkých značiek,čo som kedy mal sem
http://www.autobdm.sk/
do Remesloservisu,zväčša len do tej predajne ND,alebo v prípade krajnej núdze,ako naposledy s odtrhnutým spojkovým lankom,to mám najbližšie od domu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
...urcite ze v zaruke odporucam tam..no aj mi kedze uz sme mimo zaruky tak chodime nie chevroletu ale napr preciznu robotu ma majster eu pretekoch do vrchu jaro krajci na f3000 ten sam ochotne s autami zakaznikov manipuluje a zapaja sa do prace.zamestnava dobrych zamestanocv ktory sa mu staraju aj na pretekoch o stroj..v pripade chybnej suciastky ju objedna a v ten den je este unho!!!..alvin píše:Vďaka za radu,keby som niekedy naškriabal na nové ,tak ho pôjdem kúpiť a servisovať v záruke sem http://mgmauto.sk/chevrolet/index.htmKakosWRC píše:mne stacilo ked v remesloservise v roku 2005 nam na otazku kolko stoji na kalos zadny spojler odpovedali...a to aj existuje??a mi sme to este ani nevideli..pritom mali kolo seba mnoho plagatov a ostatneho a kalos sa vyrabal od 2002 prve modely...auto sme kupovali v mgm topolcany a neustale chodime len a len tam...pristup ku zakaznikom vyborny..v servise mechanici ochotne vysvetlia ukazu co a ako, ponuknu vam obcerstvenie, citite sa ako doma a hlavne precizna kvalita co robia..ked sme videli ze do toho servisu chodia vozidla az z Bratislavy...tak podla mna to hovori za vsetko...
inak na bežný servis už po záruke som chodil a chodím s autami všetkých značiek,čo som kedy mal sem
http://www.autobdm.sk/
do Remesloservisu,zväčša len do tej predajne ND,alebo v prípade krajnej núdze,ako naposledy s odtrhnutým spojkovým lankom,to mám najbližšie od domu
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely