JAK JSTE SPOKOJENI S AUTORIZOVANÝM SERVISEM ??
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: JAK JSTE SPOKOJENI S AUTORIZOVANÝM SERVISEM
SRBASERVIS - bavit se s technikem je jak bavit se s blbcem
Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 3 dv.,typ KLAS, 53,6 kW, 8 ventil,
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
rok výroby 2006 v červené barvě
...člen AVEO klubu...
http://www.korda.estranky.cz/
- Reklama
Re: JAK JSTE SPOKOJENI S AUTORIZOVANÝM SERVISEM ??
no byl jsem v servisu s poškozenou palubkou a vymluvy ,vymluvy,vymluvy.
Když prodávaj slíbí aji ....ale až se něco stane nehledají chybu na autě ,ale na Vás!!!
a nedělal jste ,a my víme ale...,tu výměnu vám asi neschválí,můžeme to vypodložit a blablabla!!!
sakra za ty peníze chci nový kus dílu když je to teprve dva měsíce nový !!!!!!!!!!!!!naštvanej jsem byl dost
Když prodávaj slíbí aji ....ale až se něco stane nehledají chybu na autě ,ale na Vás!!!
a nedělal jste ,a my víme ale...,tu výměnu vám asi neschválí,můžeme to vypodložit a blablabla!!!
sakra za ty peníze chci nový kus dílu když je to teprve dva měsíce nový !!!!!!!!!!!!!naštvanej jsem byl dost
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Z uvedených možností nemůžu hlasovat pro žádnou, protože mimo Hradce jsem v žádném z těchto servisů nebyl a Hradec už stojí za prd.
Můj favorit je Rychnov nad Kněžnou.
Můj favorit je Rychnov nad Kněžnou.
Ahojte neni servis ako servis ten správny treba hladat a verím tomu,ked ho nájdete že tam budete chodit stále a hlavne vela km bez závad Vám praje Johny
...no já už jsem se " značkovými " SRBY už dávno v minulosti skončil ( závadu neodstranili..), nucené sponzorování viz. příspěvky a tak teď mám servizione Meliccaro s palikxem coby mechanikem a to paar exelent a domácím prostředím (... jo a na dílně mají pohodlné manažerské sedačky ), kousek od mého bydliště, ...no nedávno jsem prý špatně vypadal a tak jsem dostal flašku domácí slivovice, abych prý se napravil ( špatný TK...), no druhý takový servis se špatně hledá...
Inu i Vám přeji dobré mechaniky, servisy...
Inu i Vám přeji dobré mechaniky, servisy...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Hah to radsej nie a zatial nie okrem toho ze je drahy
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Já jsem byl spokojen ze servisem p. Havla v Rumburku, kde přístup k zákazníkovi byl perfektní . Bylo to sice před více jak 6 lety ( zatím jsem servis nepotřeboval) , ale pokud vím, tak k němu jezdí Vazoun a musel by se vyjádřit.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych doplnil servis v Čimelicích. tam sem celkem spokojenej. Zatim vyloženě nic nezvorali, ochotní jsou vždycky. Až na tu cenu ale což, je to značkovej servis, no.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Hanzy
Kdyz vemu severni moravu tak jedine KUNIN pan Horecka navic jej znate ze srazu
Jinak Ostrava katastrofa Chlebovice jsou novi a jinak nevim...
Na starsi Daewoo jeste primo v Frydku Mistku byvaly znackovy po autosalonu.
Jinak Ostrava katastrofa Chlebovice jsou novi a jinak nevim...
Na starsi Daewoo jeste primo v Frydku Mistku byvaly znackovy po autosalonu.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- bjes_des
- Kontaktovat uživatele:
Se servisem "palikx" naprostá spokojenost. Asi nemá cenu nic dalšího dodávat...
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Dá se říci, že jsem spokojený se servisem Autosalonu Dědek jak v Náchodě, tak v Rychnově nad Kněžnou. Chovali se vždy vstřícně a je s nimi možná domluva. Horší to je, co se týče diagnostiky závad. Ale to je těžké posuzovat z jedné události, takže to berte s rezervou. Ono nalézt závadu není někdy jednoduché.
V podstatě jsem žádnou vážnou závadu neměl. Jen jednou jsem jel s hučícím předním kolem. Tam jsem technikům sdělil, že je pravděpodobně vadné ložisko předního kola. S technikem jsme auto projeli a technik se mnou souhlasil. Druhý den volali, že ložisko mají, ať přijedu na výměnu. Tak jsem přijel, ale výměna se nekonala, že prý to není ložisko, ale posilovač řízení a že je to normální. To mi bylo divné, ale nechal jsem to být, ale zvuk mě dráždil, i když to nebylo nic velikého. Asi po měsíci jsem se ale rozhodl, že ten zvuk chci odstranit a tak jsem to tam odvezl znovu. Kdyby sundali kolo a vyměnili ložisko, měli by to docela rychle. Ale hledali skoro celý den, kde je zakopaný pes. Nakonec po celodenním hledání zjistili, že je vadné ložisko a vyměnili ho v rámci záruky.
Měl jsem ještě jednu dobrou zkušenost - po zimní bouračce musím říci, že dobře opravili auto. Nebyla to sice velká bouračka, ale opravu provedli opravdu k mé plné spokojenosti.
Co se týče garančních prohlídek, tam jsem byl spokojený. Zatím má m k tomuto servisu důvěru.
V úvodním hlasování není Autosalon Dědek Náchod a Rychnov!!!
V podstatě jsem žádnou vážnou závadu neměl. Jen jednou jsem jel s hučícím předním kolem. Tam jsem technikům sdělil, že je pravděpodobně vadné ložisko předního kola. S technikem jsme auto projeli a technik se mnou souhlasil. Druhý den volali, že ložisko mají, ať přijedu na výměnu. Tak jsem přijel, ale výměna se nekonala, že prý to není ložisko, ale posilovač řízení a že je to normální. To mi bylo divné, ale nechal jsem to být, ale zvuk mě dráždil, i když to nebylo nic velikého. Asi po měsíci jsem se ale rozhodl, že ten zvuk chci odstranit a tak jsem to tam odvezl znovu. Kdyby sundali kolo a vyměnili ložisko, měli by to docela rychle. Ale hledali skoro celý den, kde je zakopaný pes. Nakonec po celodenním hledání zjistili, že je vadné ložisko a vyměnili ho v rámci záruky.
Měl jsem ještě jednu dobrou zkušenost - po zimní bouračce musím říci, že dobře opravili auto. Nebyla to sice velká bouračka, ale opravu provedli opravdu k mé plné spokojenosti.
Co se týče garančních prohlídek, tam jsem byl spokojený. Zatím má m k tomuto servisu důvěru.
V úvodním hlasování není Autosalon Dědek Náchod a Rychnov!!!
...no PeS, to co jsi napsal o ložisku vytváří celkem docela špatný dojem o servisu, jakoby servis chtěl přesvědčit a to se jim mnohdy daří ( záleží na technických znalostech zákazníků ), že vše je tzv. v normě a nemusí nic opravovat, zvlášť pokud se jedná o garanci...
Přeji všem lepší servis
Přeji všem lepší servis
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
no ja na adresu nitrianskeho Remesloservisu môžeme povedať ako Zdeněk Svěrák : "Tak ano,ale příště by raději spolupracoval s někym jiným"
Ochota im nechýba,aj prístup k zákazníkovi dobrý,ale kvalita práce nie je vždy zrovna ich silnou stránkou ,meniť olej si tam už rozhodne nedám
Ochota im nechýba,aj prístup k zákazníkovi dobrý,ale kvalita práce nie je vždy zrovna ich silnou stránkou ,meniť olej si tam už rozhodne nedám
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- KakosWRC
- Kontaktovat uživatele:
mne stacilo ked v remesloservise v roku 2005 nam na otazku kolko stoji na kalos zadny spojler odpovedali...a to aj existuje??a mi sme to este ani nevideli..pritom mali kolo seba mnoho plagatov a ostatneho a kalos sa vyrabal od 2002 prve modely...auto sme kupovali v mgm topolcany a neustale chodime len a len tam...pristup ku zakaznikom vyborny..v servise mechanici ochotne vysvetlia ukazu co a ako, ponuknu vam obcerstvenie, citite sa ako doma a hlavne precizna kvalita co robia..ked sme videli ze do toho servisu chodia vozidla az z Bratislavy...tak podla mna to hovori za vsetko...
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
...to alvine já už si měním oleje sám, servisům prostě nevěřím a nemíním platit jejich " zlatou " skladovou obrátku i z množstevním rabatem ( slevou ) při jejich nákupech, nejsem prostě vůl...
Inu je mi jenom líto jejich mechaniků, ti za " obchodní politiku " ( odři zákazníka kde můžeš... ), prostě nemohou a ubírá jim to jednoduchou práci.
Mějte se fajn
Inu je mi jenom líto jejich mechaniků, ti za " obchodní politiku " ( odři zákazníka kde můžeš... ), prostě nemohou a ubírá jim to jednoduchou práci.
Mějte se fajn
serpico
serpico