Espero na plyn, druhy splynovacov ...

Moderátor: Blue Lanos

ppp

Re: Espero na plyn, druhy splynovacov ...

Příspěvek od ppp »

To je fakt, ze espera uz maju taku nizku cenu, ze lpg ho relativne dost predrazi, takze nova zastavba asi nic moc. Hlavne nech ta neodradi povrchova hrdza na prahoch a na spodnych lemoch dveri. Ani hlbkova korozia spodnych lemov dveri nie je nieco co by auto robilo nepojazdnym. Hociktory klampiar to razdva opravi, nie je to nosna cast a oprava stoji fakt malo. A pritom prave hrdzave lemy dveri najviac stlacaju cenu tychto aut :). Hlavne aby nemalo prahy prezrate skrz, treba preklepat zospodu a akukolvek nerovnost na prahoch zospodu treba skusit prebit skrutkovacom a potom rychlo prec :). A motor nesmie byt klepkajuci a zvnutra zacernety od karbonu ale to asi dost zuzi vyber, tu sa na starostlivost o auta dost kasle, ako u uzivatelov tak v servisoch.
Reklama

navaras12

Příspěvek od navaras12 »

ppp píše:To je fakt, ze espera uz maju taku nizku cenu, ze lpg ho relativne dost predrazi, takze nova zastavba asi nic moc. Hlavne nech ta neodradi povrchova hrdza na prahoch a na spodnych lemoch dveri. Ani hlbkova korozia spodnych lemov dveri nie je nieco co by auto robilo nepojazdnym. Hociktory klampiar to razdva opravi, nie je to nosna cast a oprava stoji fakt malo. A pritom prave hrdzave lemy dveri najviac stlacaju cenu tychto aut :). Hlavne aby nemalo prahy prezrate skrz, treba preklepat zospodu a akukolvek nerovnost na prahoch zospodu treba skusit prebit skrutkovacom a potom rychlo prec :). A motor nesmie byt klepkajuci a zvnutra zacernety od karbonu ale to asi dost zuzi vyber, tu sa na starostlivost o auta dost kasle, ako u uzivatelov tak v servisoch.
JJ , z hrdzov mam bohate skusenoti, kedze kazde auto co som doteraz mal bolo totalne zhnite ked som ho kupil ... a predaval som ho ako nove .... takze hrzda nieje az taky problem ... ja sa skor bojim plynu .... len nech ide vsetko ako ma ......
Ďuri

Příspěvek od Ďuri »

Ja mám v esperku 5 rokov BRC-čko a som s ním spokojný,ešte žiadna závada nebola akurát som si ho dal doštelovať pred emisnou kontrolou.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“