Espero na plyn, druhy splynovacov ...
Moderátor: Blue Lanos
Re: Espero na plyn, druhy splynovacov ...
To je fakt, ze espera uz maju taku nizku cenu, ze lpg ho relativne dost predrazi, takze nova zastavba asi nic moc. Hlavne nech ta neodradi povrchova hrdza na prahoch a na spodnych lemoch dveri. Ani hlbkova korozia spodnych lemov dveri nie je nieco co by auto robilo nepojazdnym. Hociktory klampiar to razdva opravi, nie je to nosna cast a oprava stoji fakt malo. A pritom prave hrdzave lemy dveri najviac stlacaju cenu tychto aut . Hlavne aby nemalo prahy prezrate skrz, treba preklepat zospodu a akukolvek nerovnost na prahoch zospodu treba skusit prebit skrutkovacom a potom rychlo prec . A motor nesmie byt klepkajuci a zvnutra zacernety od karbonu ale to asi dost zuzi vyber, tu sa na starostlivost o auta dost kasle, ako u uzivatelov tak v servisoch.
- Reklama
JJ , z hrdzov mam bohate skusenoti, kedze kazde auto co som doteraz mal bolo totalne zhnite ked som ho kupil ... a predaval som ho ako nove .... takze hrzda nieje az taky problem ... ja sa skor bojim plynu .... len nech ide vsetko ako ma ......ppp píše:To je fakt, ze espera uz maju taku nizku cenu, ze lpg ho relativne dost predrazi, takze nova zastavba asi nic moc. Hlavne nech ta neodradi povrchova hrdza na prahoch a na spodnych lemoch dveri. Ani hlbkova korozia spodnych lemov dveri nie je nieco co by auto robilo nepojazdnym. Hociktory klampiar to razdva opravi, nie je to nosna cast a oprava stoji fakt malo. A pritom prave hrdzave lemy dveri najviac stlacaju cenu tychto aut . Hlavne aby nemalo prahy prezrate skrz, treba preklepat zospodu a akukolvek nerovnost na prahoch zospodu treba skusit prebit skrutkovacom a potom rychlo prec . A motor nesmie byt klepkajuci a zvnutra zacernety od karbonu ale to asi dost zuzi vyber, tu sa na starostlivost o auta dost kasle, ako u uzivatelov tak v servisoch.
Ja mám v esperku 5 rokov BRC-čko a som s ním spokojný,ešte žiadna závada nebola akurát som si ho dal doštelovať pred emisnou kontrolou.