vysoke otacky
Moderátor: Blue Lanos
vysoke otacky
Dobry den,
jsem tady novy priznivec Daewoo Lanos, mam 99 rok vyroby a problem je vtom: Kdyz zastavim napr. na krizovatce tak slysim jak jeste motor bezi ve vyssich otackach a pozvolna klesaji. Je to normalne? U jinych typu vozidel jsem to nepozoroval.
Dekuji
jsem tady novy priznivec Daewoo Lanos, mam 99 rok vyroby a problem je vtom: Kdyz zastavim napr. na krizovatce tak slysim jak jeste motor bezi ve vyssich otackach a pozvolna klesaji. Je to normalne? U jinych typu vozidel jsem to nepozoroval.
Dekuji
- Reklama
- Blue Lanos
No Petre este nam popis ci sa jedna o 8 alebo 16Ventil motor a ake su tie otacky co ti ukazuje otackomer
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Já sem to taky pozoroval hodně záleží i na teplotě motoru a teplotě venku mě to dělá to že někdy na křižovatce to ani nestihne klesnout na správnej volnoběh než se znova rozjedu ale když se to zahřeje tak se to srovná a nejvíc je to poznat právě teď když je kolem nuly ale je to běžné pro nováčka jsem mechanik a dělají to všechny Lanosy
vysoke otacky
Dekuji vsem za odpoved.
Chci se jeste zeptat na autorizovany servis v praze. Jaksi ho nemohu najit na netu.
Dekuji vsem za odpovedi.
Chci se jeste zeptat na autorizovany servis v praze. Jaksi ho nemohu najit na netu.
Dekuji vsem za odpovedi.
Tak auto rizovaný je třeba Autocentrum Dojáček ve Vršovicích nebo třeba Srba servis někde v Radotíně nebo kde to je a to je ještě v záruce že hledáš autorizovaný servis pak je třeba Golc Car v Libni tel:283840970 to je pozůstatek po dříve autorizovaným kde děláme normálně jako by sme stále byli jen neděláme záruky
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak Lanos, ale u Renaulta Megana je to s těmi otáčkami taky tak.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
u primery to delalo taky ale mam to na pomalou elektroniku.u BMW nikdy a kamarád co má lonose tak co vim padá mu to dobře - 1,5 8ventil
otazkou je jak je tam delana elektrika a co to ma za system vstrikovani.
rikam to hlavne proto ze u Opelu coz ma asi nejbliz k daewoo co se tyce motoru to tohle nikdy nedela!!!!
reseni je diagnostika nestoji moc a pokud je nejaky cidlo horsi povi to.
bejva to snimac otacek nekdy váha vzduchu
otazkou je jak je tam delana elektrika a co to ma za system vstrikovani.
rikam to hlavne proto ze u Opelu coz ma asi nejbliz k daewoo co se tyce motoru to tohle nikdy nedela!!!!
reseni je diagnostika nestoji moc a pokud je nejaky cidlo horsi povi to.
bejva to snimac otacek nekdy váha vzduchu
- Blue Lanos
Peco je to dobre, ze nemame tu vahu luftu
http://www.cardomain.com/id/27101976
vysoke otacky
Dekuji, ale nejsem pan z vyssi spolecnosti - skoda. To bych takove starosti nemel. Jinak budu uvazovat nad tou vahou a diki vasmu napadu se stal vynalezcem
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: vysoke otacky
pokud motor vahu nema neni mozny ji tam dat.vaha je napojena k pocitaci auta.BMW to má od 80 let ale co vim tak třeba XM to neměla nikdy.nejde to dobastlitPeter Veselovský píše:Dekuji, ale nejsem pan z vyssi spolecnosti - skoda. To bych takove starosti nemel. Jinak budu uvazovat nad tou vahou a diki vasmu napadu se stal vynalezcem