Sneži
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Re: Sneži
Nojono, predevcirem v Brne nasnezilo uzasnych 2 cm snehu, jsem koukal jak z jara, kdyz jsem sel po 23h z hospody
A dneska uz je skoro vsecko pryc.
A dneska uz je skoro vsecko pryc.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
jo mam taky vzdy radost kdyz nasnezi par cm.hlavne kdyz nikam nemusim a nebo nepospicham pak jsem moc rad za fungujici rucni brzdu a zatacky ve kterych je hodne mista kdysi me to stalo zadni napravu a disk na favoritu
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
nuž Palikxi,keď spomínaš tú ručnú brzdu a načatý disk,keď u nás začali jazdiť oltcity,tak prvú zimu ich zopár skončilo v opravovniach práve preto,že vodiči zvyknutý na jazdu s predným náhonom, si na snehu v zákrute pomáhali ručnou brzdou,nuž ale oltcit ma ručnú bzdu pôsobiacu na predné kolesá Sám majster športu Dalibor Janek tak skončil v snehovom mantineli
ja zas som bol zvyknutý na wartburgu tiež občas si pomôcť ručnou brzdu,ale potom som to raz,zo zvyku urobil na škodovke ,no zvak je železná košeľa a boli z toho prefektné hodiny,našťastie bez následkov ,po 8 rokoch jazdenia na škodovke som si odvykol používať na snehu v zákrute ručnú brzdu,ani som nebol v takej situácii,že by som ju bol nútený použiť
ja zas som bol zvyknutý na wartburgu tiež občas si pomôcť ručnou brzdu,ale potom som to raz,zo zvyku urobil na škodovke ,no zvak je železná košeľa a boli z toho prefektné hodiny,našťastie bez následkov ,po 8 rokoch jazdenia na škodovke som si odvykol používať na snehu v zákrute ručnú brzdu,ani som nebol v takej situácii,že by som ju bol nútený použiť
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
jo jo ale na skodovce rucni neni tolik potreba staci jen vic pridat a uz se to krasne hrne bokem.
rucni brzdu pouzivam hlavne pro vyblbnuti na parkovisti a proto taky ta ohnuta naprava proste jsem uz jel moc rychle byla to ten den asi 20 zatacka a uz jsem si nedaval tolik pozor.na silnici pri beznem provozu jsem ji nikdy nepotreboval.
rucni brzdu pouzivam hlavne pro vyblbnuti na parkovisti a proto taky ta ohnuta naprava proste jsem uz jel moc rychle byla to ten den asi 20 zatacka a uz jsem si nedaval tolik pozor.na silnici pri beznem provozu jsem ji nikdy nepotreboval.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Me uz ten snih se*e, zena bude kazdou chvili rodit a uz se tesim jak budu nekdy v noci zametat auto, garaz nemam
Taky nemohlo snezit najednou, i nas ten bordel pada uz snad 3 dny v kuse
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj zasněží,roztaje,zasněží,roztaje,zasněží,roztaje,zasněží,roztaje,zasněží,roztaje...........už ať je jaro sníh je hezkej na horách ne ve městě
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
No a u nás sucho teplota okolo 0 až -3 no a sneh vidíme len v televízi Jo Mildo mne to hovor severní čechy poznám dokonale a to sem si myslel že tady v horách na slovensku to bude podobný a prd tedy našťestí a jo držíme palce aby to mamina vydržala a mala to už za sebou a konečne už budeš správnej táta tedy 2x potomstvo
Miloši, volej sanitku, ta je vyhřátá a s odbornou pomocí. Na zasněžené auto se vybodni.milosh píše:Me uz ten snih se*e, zena bude kazdou chvili rodit a uz se tesim jak budu nekdy v noci zametat auto, garaz nemam
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Pěkný denV.Brousek píše:Miloši, volej sanitku, ta je vyhřátá a s odbornou pomocí. Na zasněžené auto se vybodni.milosh píše:Me uz ten snih se*e, zena bude kazdou chvili rodit a uz se tesim jak budu nekdy v noci zametat auto, garaz nemam
No Miloši chválím ještě aspoň další dva potomky aby tady nebyl za chvíli Vietnam nebo i něco jinýho
Ale měli jste to naplánovat aspoň na jaro I když já jsem taky v lednu a dcera se narodila taky v lednu
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Konečne aj u nás cez noc napadol sneh asi 10 cm ale už je + 2° C takže mu nedávam dlhú životnosť
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
U nás cez noc výdatne nasnežílo,monatálne teplota miernučko nad nulou
- Přílohy
-
- DSCF0795.JPG (225.24 KiB) Zobrazeno 1645 x
-
- DSCF0794.JPG (160.41 KiB) Zobrazeno 1645 x
-
- DSCF0793.JPG (178.47 KiB) Zobrazeno 1645 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L