Vyfuk na Lanos
Moderátor: Blue Lanos
-
Vyfuk na Lanos
Pratele, mam pocit, ze Lanosikovi neco chybi ohledne vyfuku. Vymenil jsem kable, svicky, filtry, tesneni a pri jizde kolem 80 uz dost nadava, pod autem to jakoby syci a nechce akcelerovat. Obecne to je s akceleraci slabsi. Mate tip kam v ostrave jet? Pripadne co se na vyfukach Lanosiku nejvice kazi? daima se zde http://www.evyfuk.cz/vyfuky/DAEWOO/Lanos/1.5i/02796004/ a jak vidim ty ceny je mi soufl. Zvlaste ta silenost za 4600. Na dalsim foru mi rekli, ze dle problemu by mohl byt vyfuk praskly pred lamdasondou... ktera to je cast? Diky
- Reklama
Re: Vyfuk na Lanos
lambda je jestli me pamet nesali tak v prvni casti (te nejdrazsi...) taky uz jsem menil komplet celej a ted na podzim jeste stredni a zadni tlumic, takze se urcite nevyplati setrit na levnejsich dilech z autokelly... po roce a kousek to tak shnilo, ze se to uz nedalo... ted jsou tam tusim dily od Bosalu, navic striknuty nejakym stribrnym sracem, takze jestli to prej upadne, tak jenom s kusem podvozku
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
-
zkousel jsem esi vsechny kable hazi jiskru a jeden vyvod na zapalovaci civce ani tuk, takze nejdrive zkusim tuhle cestu:-)
...to BOSAL a WALKER dělá pro Daewoo " pohliníkované " výfuky 1,2 a 3 díl, nebrat žádné jiné a už vůbec néé polše...mám 6 let WALKER střední díl a nekoroduje, nebyl zase o tolik dražší, nevím přesně už...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico