1) a co lambda sonda?Matusak píše: 1. vysoke otacky volnobehu, niekedy je to 1500, inokedy pulzuje od 2400- nad 3000, a tak stale dokola... sprava sa to aj ked je zaradena rychlost, tj na prvom a druhom prevodovom stupni to pridava (ale len do vysky tych otacok, tusim ze do 2800 potom sa to drzi) na tretom a stvrtom prevodovom stupni to udrzuje rychlost (na trojke to drzi tesne nad 40km/h a na stvorke to drzi okolo 60km/h) coz nieje moc prijemne v meste, ked musim brzdit a auto si same pridava :-/ a nechcem hned po roku menit brzdy za to ze teraz musim brzdit ked si auto same pridava
2. pred dvoma tyzdnami sa mi stalo ze pri nastartovani auta, mi nesli el. ovladanie okien (mam na vsetkych 4 dverach el. ovladanie), musel som vypnut motor, znova nastartovat a potom to uz islo.... tento tyzden vo stvrtok (tj. 19.11.2009) uz je to horsie el.ovladanie okien nejde vobec, a este sa do toho pridalo servo - ked otocim volantom ci doprava ci do lava o 90stupnov tak servo ide tazko, ked spravim pol otacky tak zase ide normalne... servo kvapaliny je dost...
dnes som siel autom, a servo ide normalne, len stale tie okna nefunguju ! pozeral som poistky, ale nic som nezbadal (neviem rozoznat odpalenu od normalnej)
a toto mi tiez nic nepovedalo :
2) před týdnem jsem si nechal opravit v servisu svazek drátů v průchodce dveře - karosérie. Nechodila okna