Nováček :))
Moderátor: Blue Lanos
Nováček :))
Zdravím! Já jakožto ženská - ehm, ehm... A ještě ke všemu "autotechnik" hadr, bych měla otázku, vlastně několik. Poradí mi tu někdo? Pořídila jsem si Daewoo Lanos 1.5, rok výroby 99, najeto asi 82 000km. Jsem z Prahy. O autech nevím opravdu vůbec nic, ale první autíčko - je už teď srdeční záležitost a tak si ho chci "vymazlit" k dokonalosti jak to jen půjde... Tak první věc co bych potřebovala poradit... Ví někdo o nějakém schopném technikovi, či servisu v Praze, kde mi budou dávat autí dohromady? U takto ojetého a starého auta je něco, co byste určitě vyměnili, co nechat zkontrolovat? (Auto je kupováno bez technika - znám od známého prodával auto...) Další věc, kde můžu LEVNĚ sehnat náhradní díly? Respektive auto bylo ťuknuto ze zadu a pravé zadní světlo dostalo na frak... A tak nějak všeobecně nějaké rady do začátku?? Dík moc!!
- Reklama
Re: Nováček :))
Vitej v klubu, mnoho informaci najdes zde www.lanosclub.com a z Prahy mechanik je nas PalikX a PetrM, mechanici na slovo vzati Kdyz projedes tuto sekci najdes odpovedi na mnoho tvych otazek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
čaute som tu novy a rad by som vas poprosil o radu mam lanos a potrebujem dat tapacir do z vodičovych dveri chcem kuknut na reprak bo mi nehra ako sa to dava dole? mam stahovanie okien klučkou vedel by mi niekt oporadot???? dakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Skus to tady preliezť a lebo pošli SZ Foxovi ten už to rozoberal asi tak 2x za den
-
heh dakujem za namahu som tu natom novy takže sa tu vtom neviem pohybovat niako by som potreboval konkretnu radu ak by sa dalo dakujem
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj a vitaj,peter bendr píše:čaute som tu novy a rad by som vas poprosil o radu mam lanos a potrebujem dat tapacir do z vodičovych dveri chcem kuknut na reprak bo mi nehra ako sa to dava dole? mam stahovanie okien klučkou vedel by mi niekt oporadot???? dakujem
Ja sice nemema klucka mam poloeletricke okna
CIze klucku ti bude musiet poradit niekto iny.
A teda neviem ci mas 3 alebo 5 dverovy model.
Ja mam 3 dverovu verziu.
Uz si to poriadne nepamatam bolo to davno ale tusim v mieste kde chytas dvere ked ich otvaras co vyzera ako maly ulozny priesotrik by mala byt sravbicka.
Sravbicky by mali byt tusim asi 2 aj naspodku dveri.
Ked das dole sravbicky tak potom musis opatrne silou ten tapacir od dveri odelit.
Drzi tam takymi umelymi bazmekmi Dakym tenkym sravbovacikom vsunut medi plech a tapcir a opatrne pacit prec.
A takto po celom obvode dveri opatrne aby si nezlamal uchyty na tapaciroch ktore drzia tie bazmeky
Dufam ze som to povedal ako tak zrozumitelne
Vela stastia
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ahoj mne sa zdá,že drží takto ako táto dá sa dat dole najlepšie takýmto prípravkom alebo aj zahnutým drotom
- Přílohy
-
- P100809_09.03[01].JPG (55.81 KiB) Zobrazeno 2732 x
-
- P100809_09.03.JPG (36.48 KiB) Zobrazeno 2732 x
-
- P100809_09.02.JPG (43.54 KiB) Zobrazeno 2732 x
-
velmi pekne vam dakujem za rady ktore ste mi poskitli kuknem to hned a da mvediet ako to dopadlo:) mam 5 dverovu verziu nehra mi reprak vo dverach tak to idem kuknut us som pozeral radio a to je ok aj kabelaž a tak chcem pozret reprak:)
...to Nety.j i já Tě vítám u nás na nettu a sklidným svědomím Ti doporučuji, našeho " doctora palikxe " je z Prahy a umí, není co dodávat, snad jen to má originál diagnostiku ( za kterou dáš v servisu od 600 do 1 200 Kč ) a plnej kýbl zkušeností s našimi auty, dělal v Daewoo a teď je u Suziky ale dělají tam i KIU ( tak to máš jako ve značkovým servisu ale za naše ceny, příklad diagnostiku ti udělá za 200 Kč, Pavel ji při opravách vlastně ani nepočítá ), jo a má rád sladký, když jseš žena...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
-
čaute som tu zase a chcel by som vymenit podsvietene palubovky na lanose z bieleho na červene viete mi niekto poradit??? dakujeem
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Rozoberes pristrojovku a zo zadu su ziarovky.
Tie vymenis za Rozptylove LED s paticou T10 ktore vsunies do patic kde boli povodne ziarovky a este dat spravne polaritu a je to.
Potom to vyzera takto
Tie vymenis za Rozptylove LED s paticou T10 ktore vsunies do patic kde boli povodne ziarovky a este dat spravne polaritu a je to.
Potom to vyzera takto
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
heh dakujem presne taku chcem:) ale neviem ako rozobrat pristrojovku:(
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Je tu niekde navod ako rozobrat ale neviem kde uz presne.
Pripadne si pozri www.lanosclub.com tam je ako sa striekaju casti plastove a tam je vlastne aj postup ako sa rozobera.
Momentalne musim rychlo utekat prec a budem bez netu cely vikend tak az potom mozem napisat ale to ma istotne niekto predbehne s detailnejsim postupom
Pripadne si pozri www.lanosclub.com tam je ako sa striekaju casti plastove a tam je vlastne aj postup ako sa rozobera.
Momentalne musim rychlo utekat prec a budem bez netu cely vikend tak az potom mozem napisat ale to ma istotne niekto predbehne s detailnejsim postupom
Seat Altea XL 1,6 TDI
-
dakujem za radu skusim to popozerat aniak sa stim popasujem:) ale ten postup by som prijal:)