poradte mp3 autoradio
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
poradte mp3 autoradio
chcel by som v blizkej dobe vyment autoradio za nejake s mp3, ale lacne, t.j. nemusi byt znackove. Docela sa mi paci jeden Medion, Roadstar a Sencor a mozno aj Clatronic. mate s tym nejake skusenosti ?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
Na ty MR*KY z hypermarketu se vys*r, a kup si poradny.
Ja mam PIONEER 3600 a naprosta spokojenost
Doporucuji tento odkaz, uz se to nekolikrat probiralo na tuning foru
www.tuning-forum.org a sekce AUTOHIFI
Ja mam PIONEER 3600 a naprosta spokojenost
Doporucuji tento odkaz, uz se to nekolikrat probiralo na tuning foru
www.tuning-forum.org a sekce AUTOHIFI
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys chtěl něco rozumnýho (ale ne zrovna levnýho) tak v německu seženeš třeba mojeho Kenwooda KRC 594. 4x45W, má to kazetu ale zároveń to prodávali s CD měničem kterej umí MP3ky a vyšlo to asi na 9-10ti kč ! Za ty prachy.... 10 CD plnejch MP3
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
to nie, mne bude stacit jedno-dve mp3cd a kazetam dam pa-pa a doteraz som to pustal do autoradia cez mp3 diskmen, ale je to nuda vlacit to stale so sebou... a moje radio uz zostarlo (SONY) a fakt do toho nechcem dat vela.Krtek píše:Kdybys chtěl něco rozumnýho (ale ne zrovna levnýho) tak v německu seženeš třeba mojeho Kenwooda KRC 594. 4x45W, má to kazetu ale zároveń to prodávali s CD měničem kterej umí MP3ky a vyšlo to asi na 9-10ti kč ! Za ty prachy.... 10 CD plnejch MP3
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradte mp3 autoradio
Panasonica C1300 sezenes za cca 5t. Umi MP3 i VWA.mrk píše:chcel by som v blizkej dobe vyment autoradio za nejake s mp3, ale lacne, t.j. nemusi byt znackove. Docela sa mi paci jeden Medion, Roadstar a Sencor a mozno aj Clatronic. mate s tym nejake skusenosti ?
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
- Blue Lanos
To nejdes vobec dobrym smerom Radsej jedno dobre jak dve na hov**mrk píše:u nas stoji 6500 to je vela, za to mam 2 neznackove radia + repro
Nechces moje Pio 3500MP
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
ved mne staci aj jedno na hov**. lepsie vazne nepotrebujem.Blue Lanos píše:To nejdes vobec dobrym smerom Radsej jedno dobre jak dve na hov**mrk píše:u nas stoji 6500 to je vela, za to mam 2 neznackove radia + repro
Nechces moje Pio 3500MP
nie, dakujem, bud s volume-tocitkom alebo joystickom pod volantom ako mam teraz.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
na oravu som si spomenul az dnes, ale mam vyhrady. mal som od nich diskmen a bol uuubohyyy. pukal, praskal, skakal, zly zvuk, lakho osuchatelny material, no, som rad ze ho uz nemam. a vacsina ich radii je striebornej farby, ja by som radsej nieco cierne, resp. tmave. a aby to malo volume-tocitko, nie tlacitka. asi tak.]Rebro[ píše:Tak si kup ORAVU. I ja o nom uvazujem. Sice este mi ten moj grundig postacuje, ale niekedy mam taku naladu, ze nestiham menit CD za jazdy a to je velmo nebezpecne
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: