Nezlob!milosh píše:Daso, kdy jsi byla naposledy u holice se nechat odbarvit?

A kanystr mám pro strejčka Příhodu (třeba manželovi do motorky nebo synovi když dojde beňák v jeho autě). A já taky mám raději nějakou jistotu za zadkem. Pardon, v kufru.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
smrdi, zavadzia a nahana strach co sa moze stat...Franta P. píše:Dnes nepotřebujem kanistry.máme mobily.zavoláme a někdo benzín doveze.nebo když ne tak bych to řešil tak že do dvoulitrovky od pití.koupíš vypijiješ nebo vyliješ dotankuješ zahodíš a je to.kanistr tam v kufru akorád smrdí...
milosh píše:Daso, kdy jsi byla naposledy u holice se nechat odbarvit?
I ty Brute?Jiří Olomouc píše:milosh píše:Daso, kdy jsi byla naposledy u holice se nechat odbarvit?No tak to mne zajímá. Technologii odbarvování mé ženy prosím zašlete na vlacil@comatic.cz - kanystr, benzín a sirky mám....
![]()
Dáša, ja som na kanister nalepil dva asi 4cm pásiky samolepiaceho suchého zipu - používajú to aranžéri. Na najvypuklejšie miesta. Bezvadne sa to prilepí v kufri o koberček a nikde to nelieta - ani na Branisku!!! Podmienkou je, že do kufra dáš ten kanister zipom dolu!!!!Dáša Olomouc píše:A kde máte kanystr? Mně v tom kufru lítá jak hadr na holi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |