vrzganie v mraze
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: vrzganie v mraze
Robí to aj na Kalosoch. Robí mi to aj na Opli Combo. Len to strekni zo pár krát a máš pokoj. Ved už ani zima nieje to čo bývalo.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
Podle fotek jsou narizle a cena je kolem 30Kc. Mrkni na autodily Krc, tam je to vyfoceny.
Nubira 1,6 Wagon, 98
SKUBI píše:Podle fotek jsou narizle a cena je kolem 30Kc. Mrkni na autodily Krc, tam je to vyfoceny.
dik videl som kupim rovno aj ten drziak za 47 kc
toto je ono
- Přílohy
-
- toto je to co vrzga !!!
- DSC00237.jpg (229.38 KiB) Zobrazeno 2403 x
-
No to je hrozný.Takové malé blbosti,ale jakej rámus to udělá
DAEWOO NUBIRA SX 1.6,16V 1999 již prodaná...
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
Peugeot 406,combi,2.0 Hdi,80Kw,Full výbava
jasne jsou rozrizle a drzaky byvaji praskle.dobre delas.
pri montazi stejne namasti vazelinou.
p.s spatny pristup
pri montazi stejne namasti vazelinou.
p.s spatny pristup
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pěkný den
Jestli mohu tak já používám grafit/tuhu/ Grafitový prášek mám přidaný do WD 40 a používám to i na každý šroub nebo matku kterou někdy povolím.Už nevím kde jednou jsem koupil WD 40 jen tak v plechovce no a používám takovou plastovou lahvičku s dlouhou hubicí no a vždycky kam potřebuji stříknu Dřív se vyráběla i gravitová vazelína nevím možná to ještě dělají.Ono totiž olej nebo tuk časem zmizí ale grafit zůstane
Dřív,když byly i listová péra a časem se unavily tak se hamrovaly/použití kladiva aby byly víc napružený/ no a při skládání se listy natíraly touto vazelínou
Tak hlavně ať nám jezdí a nevrže
PS:
Dělá se tady jsem ji našel http://search.seznam.cz/?q=grafitov%C3% ... ADna&mod=f
Jestli mohu tak já používám grafit/tuhu/ Grafitový prášek mám přidaný do WD 40 a používám to i na každý šroub nebo matku kterou někdy povolím.Už nevím kde jednou jsem koupil WD 40 jen tak v plechovce no a používám takovou plastovou lahvičku s dlouhou hubicí no a vždycky kam potřebuji stříknu Dřív se vyráběla i gravitová vazelína nevím možná to ještě dělají.Ono totiž olej nebo tuk časem zmizí ale grafit zůstane
Dřív,když byly i listová péra a časem se unavily tak se hamrovaly/použití kladiva aby byly víc napružený/ no a při skládání se listy natíraly touto vazelínou
Tak hlavně ať nám jezdí a nevrže
PS:
Dělá se tady jsem ji našel http://search.seznam.cz/?q=grafitov%C3% ... ADna&mod=f
- Blue Lanos
Na lanose je to asi rovnake? Treba vymenit part 20 a popripade aj 18 ?
- Přílohy
-
- ramena.jpg (87.09 KiB) Zobrazeno 2375 x
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
ja by som vymenil 19 srob 18 drziak 20 gumu a tu riadne namaz najlepsie silikonom
- Blue Lanos
Ale fakticky je tam zly pristup teda aspon na lanose. Bez jamy alebo zdvihaku sa tam neda dostat ani s olejom
Blue Lanos píše:Ale fakticky je tam zly pristup teda aspon na lanose. Bez jamy alebo zdvihaku sa tam neda dostat ani s olejom
ja mam ten isty problem a zdvihak to je tiez nic moc najlepsie na jamu kdesi...
- Blue Lanos
Bude treba vykopat len to musis stihnut do prvych mrazov aby si si nezlomil ryl
ja ak ked to nastriekam tak to robi..asi to treba vymenit!!! a dufam ze to nerobia gumy na tlmycoch lebo ma slak trafi ak to vymenim a bude to robit....