Vrzání od podvozku nejspíš zezadu Nubira I

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

petrm píše:Vrzání zepředu je v 99% přesně to účko tedy uložení stabilizátoru
Zrejme aj na Lanose, ze??? Tie gumove silent bloky uz mam kupene a ked pojdem na 60tis tak si mam nechat vymenit aj tie gumene ucka???? :?:

Tie gumy stali 11sk/kus ale ucka netusim. Petr nevi? :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Ceny neznám jedině když něco sháním a potřebuju ale já sem zase ovlivněnej tím že já mám ty ceny někde jinde než běžný zákazník ( když prodejci spravuješ auto dokáže s cenou udělat zázraky :lol: :lol: :lol: ). Na Nubirách je to běžné ale na Lanosech sme to ještě komplexně s nikým neřešily a nikdo to nechtěl řešit tak aby to nakonec přestalo. Lanosy povrzávají a ty lidi co k nám jezděj to nějak neřešej a můj je tichounkej :) :) ale myslím že jak ta guma stárne tak je to ono top co to způsobuje protože když dáváme novou do nubiry tak je taková hezky kluzká a ta stará je vydrolená až hrůza 8)
Richard

Příspěvek od Richard »

petrm píše:Tak harmonika se nedá samostatně koupit :( ale že by vrzalo zrovna tohle se mi moc nezdá . Vrzání zepředu je v 99% přesně to účko tedy uložení stabilizátoru . To že se to začalo ozývat po výměně "kostí" mimochodem taky se mění často , je spíš náhoda spojená s počasím ;) tam není nic co by mohl mechanik podělat :idea:
Opravdu to bylo tohle, po prolití brzdovkou je ticho. Nic jinýho jsem nedělal. Myslím, že tam je ta gumová harmonika aby chránila ten lanovod, aby se při pohybech neprodřel o ten držák a je napevno nacvaklá sponkama na ten lanovod. Ta harmonika se přetrhla a ta guma při pérování a pohybu se třela o lanovod (a ten je potažen nějakou um. hmotou) a to opravdu vrzalo :) :?:
Zřejmě je tam i nějaká mazací hmota a ta se provozem vyplavila dostal se tam prach a začalo to vrzat..
No asi budu měnit celý lanovod, ale budu statečnej ještě to vydržím a dokud bude jakžtakž vypadat proleju ho znova brzdovkou.
:lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já ti neberu že to je tímhle jde přeci o to jestli to přestalo vrzat ;) a hlavně bych kvůli tomu neměnil lanovod ;) jinak Nubiry vržou hlavně vepředu a to je tím stabíkem 8)
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

...ale aj tak sa skusim popytat, ked budem v tom servise, ci by mi to nezamenili aj te ucka :oops: az samozrejme nebude treba rozebrat pol auta :lol: a podla ceny. Ked uz nech to zase 4 roky nevrzga 8)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“