Ceny neznám jedině když něco sháním a potřebuju ale já sem zase ovlivněnej tím že já mám ty ceny někde jinde než běžný zákazník ( když prodejci spravuješ auto dokáže s cenou udělat zázraky ). Na Nubirách je to běžné ale na Lanosech sme to ještě komplexně s nikým neřešily a nikdo to nechtěl řešit tak aby to nakonec přestalo. Lanosy povrzávají a ty lidi co k nám jezděj to nějak neřešej a můj je tichounkej ale myslím že jak ta guma stárne tak je to ono top co to způsobuje protože když dáváme novou do nubiry tak je taková hezky kluzká a ta stará je vydrolená až hrůza
petrm píše:Tak harmonika se nedá samostatně koupit ale že by vrzalo zrovna tohle se mi moc nezdá . Vrzání zepředu je v 99% přesně to účko tedy uložení stabilizátoru . To že se to začalo ozývat po výměně "kostí" mimochodem taky se mění často , je spíš náhoda spojená s počasím tam není nic co by mohl mechanik podělat
Opravdu to bylo tohle, po prolití brzdovkou je ticho. Nic jinýho jsem nedělal. Myslím, že tam je ta gumová harmonika aby chránila ten lanovod, aby se při pohybech neprodřel o ten držák a je napevno nacvaklá sponkama na ten lanovod. Ta harmonika se přetrhla a ta guma při pérování a pohybu se třela o lanovod (a ten je potažen nějakou um. hmotou) a to opravdu vrzalo
Zřejmě je tam i nějaká mazací hmota a ta se provozem vyplavila dostal se tam prach a začalo to vrzat..
No asi budu měnit celý lanovod, ale budu statečnej ještě to vydržím a dokud bude jakžtakž vypadat proleju ho znova brzdovkou.
Já ti neberu že to je tímhle jde přeci o to jestli to přestalo vrzat a hlavně bych kvůli tomu neměnil lanovod jinak Nubiry vržou hlavně vepředu a to je tím stabíkem
...ale aj tak sa skusim popytat, ked budem v tom servise, ci by mi to nezamenili aj te ucka az samozrejme nebude treba rozebrat pol auta a podla ceny. Ked uz nech to zase 4 roky nevrzga