Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
hm ak chceš mať problémy rob šprinty ale nikto z nás si to nechce brať na vlastný krk nemáme robiť blbosti takého typu a ani hluk bo nedaleko sídlia kukláči a tým to moc vadí keď je hlukKakosWRC píše:chlapci a aky program bude na sraze???budu teda aj nejake sprintiky?
hm u nás sú rozlezený od piatku do pondelku vtedy vyberú najviac pokútsaamm píše:Smolko - Neber jen finance ale dívej se na to z té lepší strany.Projedeš se,
odpočineš si
a při té příležitosti se možná setkáš s lidma kteří mají stejnou úchylku
. AVEO. Co to je 200 km a max. 3 hodiny pohodové jízdy po vašich silnicích a při vašem provozu. To je procházka růžovou zahradou.
Do SK jezdím dosti často a nejhorší je neděle po obědě – všude POLICAJTI s radarama
.
..ved donedavna sa tam konaval autoslalom a aj rozne zrazi ako subaru zraz a podobne..a ony to ako vybavili?Lucaso1 píše:hm ak chceš mať problémy rob šprinty ale nikto z nás si to nechce brať na vlastný krk nemáme robiť blbosti takého typu a ani hluk bo nedaleko sídlia kukláči a tým to moc vadí keď je hlukKakosWRC píše:chlapci a aky program bude na sraze???budu teda aj nejake sprintiky?
to ti nepoviem ale kvoli tým drag závodom tam už nebýva tuning zrazKakosWRC píše:..ved donedavna sa tam konaval autoslalom a aj rozne zrazi ako subaru zraz a podobne..a ony to ako vybavili?Lucaso1 píše:hm ak chceš mať problémy rob šprinty ale nikto z nás si to nechce brať na vlastný krk nemáme robiť blbosti takého typu a ani hluk bo nedaleko sídlia kukláči a tým to moc vadí keď je hlukKakosWRC píše:chlapci a aky program bude na sraze???budu teda aj nejake sprintiky?
si srdečne výtaný všetci budú radi keď prídeš nebudú ťa vyhadzovaťMaveo píše:keď nás možnosti pustia určite prídeme ,no záväzne to potvrdiť nemôžem tak sa neprihlasujem do mailu, ale keď prídeme hádam nás nevihodíte. chcel by som prísť lebo tie otáčky ma VYTáčAJú rád by som videl ako robia iné vozy za daných podmienok.
presne presneJarik píše:Každý je vítaný aj neprihlásený. Na kávu sa už dajako pomestíme
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |