Zraz Janikovce
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Zraz Janikovce
Ale naozaj bol by som rád keby každý kto má zaujem s prihlasil ako to bolu uvedené a nekecal len .
potrebujeme vedieť kolkoasi nás bude.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ČO sa týka hradu,ono je prístupne nádvorie,dole bolo a ešte aj je poľnohospodárske múzeum,katedrála slúži na bohoslužby.myslím že mimo nich je v určité hodiny prístupna,nádvorie je zas kompletne prístupne od r. 2001.
http://www.mapysr.sk/atrakcia/nitriansky-hrad/
Lanovka na Zobor nepremáva od r.1992 a už ani nebude,inak všetko závisí od počasia,ak neprší a nie je blato,sú pekné aj jesenné resp zimné prechádzky
Lanovka na Zobor nepremáva od r.1992 a už ani nebude,inak všetko závisí od počasia,ak neprší a nie je blato,sú pekné aj jesenné resp zimné prechádzky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Pro ty, co vzali vážně můj dotaz ohledně letiště.
Omlouvám se za OT s tím letištěm
Když jsem tam viděl ty tři MIG 15, napadla mě ta kravina s letištěm Tri duby u Sliače.
Omlouvám se za OT s tím letištěm
Když jsem tam viděl ty tři MIG 15, napadla mě ta kravina s letištěm Tri duby u Sliače.
ale chlapi sak kazdy den chodim okolo jednoducho sa pytajte na janikovce, ked pojdete cez mesto tak okolo centra nitra a po triede andreja hlinku uvidite tabula odbocit doprava na cechynce a cetin a pojdete rovno a v janikovciach najdete uz tie lietadla co mate strach sak nitra neni BA
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
alvin má pravdu, ak nie je blato, tak cesta na Zobor je naozaj príjemná prechádzkaalvin píše:ČO sa týka hradu,ono je prístupne nádvorie,dole bolo a ešte aj je poľnohospodárske múzeum,katedrála slúži na bohoslužby.myslím že mimo nich je v určité hodiny prístupna,nádvorie je zas kompletne prístupne od r. 2001.
Bývam v dedinke na úpätí Zobora a tú prechádzku si doprajem viackrát za rok.
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
lomngi, ak sa nič vážne nestane, tak ja prídem určite.lomngi píše:Ale naozaj bol by som rád keby každý kto má zaujem s prihlasil ako to bolu uvedené a nekecal len .
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
Ak pride do vtedy auto zo servisu tak pridem, v stredu ma ist auto tam, co je 2.12 a ide do PO lebo v PP nema chevrolet lakovnu, bude to trvat 3-5 dni, ak do piatku pride pridem aj na zraz,
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu
Řekni vedoucímu servisu že ho vezmeš sebou a auto bude do pátku doma.smolko píše:Ak pride do vtedy auto zo servisu tak pridem, v stredu ma ist auto tam, co je 2.12 a ide do PO lebo v PP nema chevrolet lakovnu, bude to trvat 3-5 dni, ak do piatku pride pridem aj na zraz,
Laco - vždyť to máš na opačné straně dědiny a ty se bavíš o tom jestli dojedeš? Aj na kole!
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
saamm
to si píš, že prídem, odštartujem zo Zobora na rogale a pristanem na letisku v Janíkovciach
to si píš, že prídem, odštartujem zo Zobora na rogale a pristanem na letisku v Janíkovciach
Člen AVEO fanclubu
Člen AVEO fanclubu
tak že bude aj atrakcia letecká!!!!!! super
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
no teší ma že sa chystáťe na zraz ako ja. tak že ja osobne si myslím že ked bude počasie prijatelné ako dnes tak sa na letisku zdržíme tak 2-3hod a potom spoločne sa presunieme na hoffer a nech v´Nitre vydia konečne slušné autá po kope.
V utorok alebo v stredu s dozviem či sa knám Pridá pán vedúci Remesloservisu. pozval som ho na zraz alebo na kávu a na spoločné posedenie do hoffera. Možno sa tam podarí ho spracovať, a pre členov klubu spravý nijaké zlavy.
tak že uvydíme.
V utorok alebo v stredu s dozviem či sa knám Pridá pán vedúci Remesloservisu. pozval som ho na zraz alebo na kávu a na spoločné posedenie do hoffera. Možno sa tam podarí ho spracovať, a pre členov klubu spravý nijaké zlavy.
tak že uvydíme.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Mam pocit ze MIG 15 su len dva, ten treti je asi 19Vojta píše:Když jsem tam viděl ty tři MIG 15...
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
Pěkný den
Tak vážení ať se vám vydaří
No a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak vážení ať se vám vydaří
No a hlavně ať nám jezdí a nezlobí
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
kto neprišiel máte čo lutovať:-)
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu