Palubný Pc v Aveu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Palubný Pc v Aveu
Já mám "palubní počítač" v přihrádce spolujezdce. Je to malý notýsek a propiska a funguje zpětně:-)))! - Počítám tak spotřebu:-))! Kolik mám benzínu vidím na palaubovce a jak se rozsvítí to škaredé červené světýlko, valím k benzínce:-))! Nic jsem nemusel montovat a notýsek mě stál 5 korun:-))!
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
- Reklama
Hogofogo , ty si z nás robýš iba srandu, nie? Ten tvoj počítač teda neni palubný ale podpalubný
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Ja som ručičky nedával dole a vyrezal so to.Vypodložil som to tvrdým plastom a vyrezal.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Čierna metalíza
Sákryš, to je vlastně pravda:-((!! No nic, zítra ho vytáhnu nahoru na palubu:-)))!!Jarik píše:Hogofogo , ty si z nás robýš iba srandu, nie? Ten tvoj počítač teda neni palubný ale podpalubný
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Tu je ten môj palubák.Trochu som ho viac vyrezal ako bolo treba,no ale učíme sa na vlastných chybách.
Čierna metalíza
Čierna metalíza
mato8876 cau skvely i tak to vypada super.
A mohl bys hodit foto nebo neco jak rozebrat panel ( umisteni sroubku a zobacku nebo co) abych se k nemu mohl dostat
Dik moc
A mohl bys hodit foto nebo neco jak rozebrat panel ( umisteni sroubku a zobacku nebo co) abych se k nemu mohl dostat
Dik moc
Chevy Aveo 1.4 16V Star (LS) Stale v pohybu
Edie tu to máš komplet, len ak niesi dobrý v ruštine , tak to prežen cez prekladač http://www.aveoclub.ru/forum/index.php?showtopic=9084
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Ktorý odvážlivci to vyrezali? Priznajte sa.
Čierna metalíza
Čierna metalíza
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To zalezi jakou mas zaruku, bud byly klasicky 3 roky, pak 5 let a taky ta treti moznost 3+2, s tim jsem prisel do styku jaJarik píše:Nie 5rokov ale 3 , tie dalšie 2 sú už len na motor a prevodovku , to povedali pri kúpe mne!smolko píše:Uz viem na co mi budu ako prve pozerat v servise ked pridem Ja si radsej pockam tych 5 rokov
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Aj ja mám 3 + 2
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu
člen AVEO Fanclubu
Když už budu do toho vrtat tak až po záruce 3+2 . Ale i s těma dalšína funkcema které má palubní PC. A nebo - http://www.qp-tut.ru/index.php?page=sho ... &Itemid=34
Ale jazykové znaky jsou jem v azbuce protože se to nedělá na export ale jen pro domácí trh.
Ale jazykové znaky jsou jem v azbuce protože se to nedělá na export ale jen pro domácí trh.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Jo mam 3+2
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Člen AveoFanklubu