Lucaso1 píše:Inak blesol mi v hlave nápad týkajúci sa propagácie nášho clubu
u nás v nitre je jedna regionálna televízia
ak by to šlo dali by dáke zostrihy do správ čo sa udialo v regióne teda ak zistím kontakt na nich skúsim dačo vyhútať že či sa to dá teda ak s tým budete súhlasiť
len chcem sa opýtať že čo ty na to Feva13 a lomngi ?
Jasné, vybavuj.
Hneď by tam mohol byť aj šot zo zrazu.
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu člen AVEO Fanclubu
no ak to takto pojde dalej tak to dojde aj moj stary otec na 1.5 rok starom aveu na 13´´ kolesach..
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
jasné. ty prvom rade zisti že či je možný vstup na to letisko a či tam netreba niaké povolenie. nakolko sa jedná o súkromný pozemok.
a v prípade zlého počasia budeme bud na ranči alebo v hofferi. -Záleží kolký sa prihlászia.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
ja by som mozno tiez rad dosiel s nubirkou pokial budem moct, a pokial nubirka bude v poriadku
aaa dosiel by som asi len na otocku v sobotu alebo kedy to bude
Matusak píše:ja by som mozno tiez rad dosiel s nubirkou pokial budem moct, a pokial nubirka bude v poriadku
aaa dosiel by som asi len na otocku v sobotu alebo kedy to bude
kludne si výtaný
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
lomngi píše:jasné. ty prvom rade zisti že či je možný vstup na to letisko a či tam netreba niaké povolenie. nakolko sa jedná o súkromný pozemok.
a v prípade zlého počasia budeme bud na ranči alebo v hofferi. -Záleží kolký sa prihlászia.
už sa na tom pracuje zisťujem s pomocou spolužiaka podrobnosti
letisková plocha je otvorená v tom problém nieje
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart) Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín, Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total