Matízkovi jsem udělal pá pá

Moderátor: Blue Lanos

pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Václav Brousek píše:Pánové nekritizujte,jak koupil pozná za nějaký čas a potom nám určitě zdělí své zkušenosti.Jinak Fábie zase tak špatné auto není.Myslím že by to chtělo trochu vlastní soudnosti.Tak se zamyslete nad sebou.Matíz má také spoustu necností.
Psal jsem především o motoru. Podvozek a karoserie Fábie je na tom velmi dobře, ale jak jsem uváděl, motory nic moc (kromě 1,4 16V). Ta je však pro normálně pracujícího člověka nedostupná.
Reklama

karstn

Příspěvek od karstn »

Krtek píše:karstn: 1.2ky jsou 40 a 47 kW
Omlovým se nechtělo se mi to hledat

Jinak řečeno škodovky respektuji a hodně jsem o koupi uvažoval ale na kvalitnější motor nemám (RS kombi by bylo super, nedelá se :( ) a kupovat auto bez motoru nema cenu. A jeste mi trochu vadi moc tmavý interier. je sice praktičnější ale ne všichni to použivaji na ničení ve firmách ;)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Škodovka není úplně špatné auto, ale v diesselu - nikdy. Zvášť tříválec. To je potom slovenská škodovka - škoda slov. A teď ještě ty šrouby u čerpadla - nevím, nevím, jestli to bude to pravé ořechové. Ale každý svého štěstí strůjce.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Jaký šrouby????? :? :?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Hele tyhle problémy kde je potřeba něco vyměnit na 500 000 aut jsou běžné u každé automobilky a jde jen o to jak se to proflákne do médií samozřejmě Škodovka je sousto ale nějaké Daewoo nikoho medialně nezajímá . Na takovéhle akce si pamatuju i z dob Daewoo třeba chladící kapalina na Matizech ti co to podcenily teď mění radiátory topení a sací potrubí :( a nebo a to už je závažný na bezpečnost a nikdo a většinou ani majitelé inkriminovanejch aut něvěděli o co jde. Třeba palivový fitry na matizech prorezly a začal vytékat benzín . A nebo v polsku někdo vzal šroub se špatnou tabulkovou mechanickou pevností a udělali z něho průtokový šroub co drží hadici brzd k brzdovému třmenu a protéká ním brzdovka do předních brzd . Údajně se mohlo stát že ten šroub praskne a auto přestane brzdit nikdy sem se však nesetkal s tím aby se ta závada projevila a všechny auta kterých se to mělo podle Vin kódu týkat a který sme kvůli tomu svolávali do servisu a nebo objížděli doma tak měli šrouby dobrý a nic se měnit nemuselo . ;)
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Petrm přesně tak.Je v tom i tak trochu konkureční boj jednotlivých automobilek.
Jinak novinařina je pěkně hnusná práce,hlavně když v televizi je nějaké neštěstí a reportér strká tomu nešťastníkovi mikrofon před pusu a ptá se na hovadiny.V tom případě plně souhlasím s výrokem p.Zemana o reportérech.Vystihl to úplně přesně.
Ale nějak odbočil od tématu a tak všem aspoň hezkou neděli.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tomáš píše:Jaký šrouby????? :? :?
Svolávaj auta do servisu kvůli šroubům u palivového vedení kdy by mohlo dojít k úniku paliva jedná se o 290 000 aut koncernu VW z toho asi 7 000 škodovek :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Pánové já byl mimochodem vloni taky hned 2 měsíce po koupi auta (vlastně teda až letos) svolanej na kontrolu kvůli možnosti odfláknutý práce na nějakejch šroubech u převodovky 8) At žijou novinky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Ale aspon ze o tom daju vediet a odstrania zavadu na lastne triko. Samo ak je este v zaruke. Ale co potom ti, ktori si take auto kupia z bazaru a nieco take sa im stane.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory