Psal jsem především o motoru. Podvozek a karoserie Fábie je na tom velmi dobře, ale jak jsem uváděl, motory nic moc (kromě 1,4 16V). Ta je však pro normálně pracujícího člověka nedostupná.Václav Brousek píše:Pánové nekritizujte,jak koupil pozná za nějaký čas a potom nám určitě zdělí své zkušenosti.Jinak Fábie zase tak špatné auto není.Myslím že by to chtělo trochu vlastní soudnosti.Tak se zamyslete nad sebou.Matíz má také spoustu necností.
Matízkovi jsem udělal pá pá
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Omlovým se nechtělo se mi to hledatKrtek píše:karstn: 1.2ky jsou 40 a 47 kW
Jinak řečeno škodovky respektuji a hodně jsem o koupi uvažoval ale na kvalitnější motor nemám (RS kombi by bylo super, nedelá se ) a kupovat auto bez motoru nema cenu. A jeste mi trochu vadi moc tmavý interier. je sice praktičnější ale ne všichni to použivaji na ničení ve firmách
Hele tyhle problémy kde je potřeba něco vyměnit na 500 000 aut jsou běžné u každé automobilky a jde jen o to jak se to proflákne do médií samozřejmě Škodovka je sousto ale nějaké Daewoo nikoho medialně nezajímá . Na takovéhle akce si pamatuju i z dob Daewoo třeba chladící kapalina na Matizech ti co to podcenily teď mění radiátory topení a sací potrubí a nebo a to už je závažný na bezpečnost a nikdo a většinou ani majitelé inkriminovanejch aut něvěděli o co jde. Třeba palivový fitry na matizech prorezly a začal vytékat benzín . A nebo v polsku někdo vzal šroub se špatnou tabulkovou mechanickou pevností a udělali z něho průtokový šroub co drží hadici brzd k brzdovému třmenu a protéká ním brzdovka do předních brzd . Údajně se mohlo stát že ten šroub praskne a auto přestane brzdit nikdy sem se však nesetkal s tím aby se ta závada projevila a všechny auta kterých se to mělo podle Vin kódu týkat a který sme kvůli tomu svolávali do servisu a nebo objížděli doma tak měli šrouby dobrý a nic se měnit nemuselo .
Petrm přesně tak.Je v tom i tak trochu konkureční boj jednotlivých automobilek.
Jinak novinařina je pěkně hnusná práce,hlavně když v televizi je nějaké neštěstí a reportér strká tomu nešťastníkovi mikrofon před pusu a ptá se na hovadiny.V tom případě plně souhlasím s výrokem p.Zemana o reportérech.Vystihl to úplně přesně.
Ale nějak odbočil od tématu a tak všem aspoň hezkou neděli.
Jinak novinařina je pěkně hnusná práce,hlavně když v televizi je nějaké neštěstí a reportér strká tomu nešťastníkovi mikrofon před pusu a ptá se na hovadiny.V tom případě plně souhlasím s výrokem p.Zemana o reportérech.Vystihl to úplně přesně.
Ale nějak odbočil od tématu a tak všem aspoň hezkou neděli.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pánové já byl mimochodem vloni taky hned 2 měsíce po koupi auta (vlastně teda až letos) svolanej na kontrolu kvůli možnosti odfláknutý práce na nějakejch šroubech u převodovky At žijou novinky
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram