Zdravim,
dnes sa mi zlomila oska spajajuca spinaciu skrinku a kontakty spinacej skrinky.
Viete niekto poradit, ci staci vymenit vlozku (+ kontakty spinacej skrinky tiez su uz dost opotrebovane).
Podla obr. sa mi zda, ze ano.
Vymena spinacej skrinky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vymena spinacej skrinky
- Přílohy
-
- OBR.
- vlozka.jpg (19.73 KiB) Zobrazeno 4394 x
Nexia GLE 8V, HYUNDAI Tucson CDRi 4WD
Lui, I think, this is beginning of beautiful friendship...
- Reklama
Re: Vymena spinacej skrinky
...stačí klídek imobilizér tam nemáš...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Presne to iste sa stalo v zime aj mne.. Staci ti vymenit iba to vnutro spinacej skrinky, co mas na obrazku. A ked mas ako pises opotrebovanu aj tu kontaktnu cast, do ktorej ide ta oska ( ta kontaktna cast sa vola - oriesok zapalovania) tak vymen aj tu cast, pretoze coskoro ti bude blbnut aj to. Prejavi sa to tak ze pocas jazdy sa ti bude vypinat motor! ako mne a to nieje sranda, alebo sa ti nepodari nastartovat.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Dakujem.
Nexia GLE 8V, HYUNDAI Tucson CDRi 4WD
jasne staci.
akorat ted nevim jak to tam je ale mysim ze jen cudlik ze zadu pri otocenem klicku.
akorat ted nevim jak to tam je ale mysim ze jen cudlik ze zadu pri otocenem klicku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- _Mailo_
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás páni.
Dfm, že si všimnete aj staršej témy ... Pred dvomi týždňami sa mi ufajčila tá hliníková hriadeľ na vložke spínačky. Tak som ju vybral a dnes mi došla nová - lenže tu vznikol problém. Nejde mi ju tam dať DO 3/4 sa tam dostane, kľúčikom pootočím do polohy II (? v tej polohe, v kt. som t aj vyťahoval) ale robím všetko možné nemožné a nejde ju tam dostať. Prišla mi z czdrafel na 100 % dobrá, porovnával som ich a na oko sú úplne rovnaké. Neviete, kde môže byť háčik ? Resp. čo pomáha ?
Inak Daewoo Nexia 98, Sedan GLX šedozelená a má imobilizér mimo zámku (nie je vstavaný v kľúči). jeto presne taká vložka, aká je hore na obrázku..
Dfm, že si všimnete aj staršej témy ... Pred dvomi týždňami sa mi ufajčila tá hliníková hriadeľ na vložke spínačky. Tak som ju vybral a dnes mi došla nová - lenže tu vznikol problém. Nejde mi ju tam dať DO 3/4 sa tam dostane, kľúčikom pootočím do polohy II (? v tej polohe, v kt. som t aj vyťahoval) ale robím všetko možné nemožné a nejde ju tam dostať. Prišla mi z czdrafel na 100 % dobrá, porovnával som ich a na oko sú úplne rovnaké. Neviete, kde môže byť háčik ? Resp. čo pomáha ?
Inak Daewoo Nexia 98, Sedan GLX šedozelená a má imobilizér mimo zámku (nie je vstavaný v kľúči). jeto presne taká vložka, aká je hore na obrázku..
Chevrolet EPICA LS 2.0 24V LPG (2008)
Chevrolet EVANDA CDX 2.0 DOHC LPG (2005)
Daewoo NEXIA GLX 1.5 DOHC (1998) - forever in my heart
Daewoo LEGANZA CDX 2.0 DOHC (1998)
Chevrolet EVANDA CDX 2.0 DOHC LPG (2005)
Daewoo NEXIA GLX 1.5 DOHC (1998) - forever in my heart
Daewoo LEGANZA CDX 2.0 DOHC (1998)
...jo při výměně kontaktů v zapalování, jo ten oříšek jsem nastavoval taky je na opačném konci vše na polohu II pro zasunutí a teprve potom jsem otáčel a zkoušel chod, je tam aretace. Oříšek s kontakty lze i opravit - rozdělat, většinou jsou jenom zoxidované kontakty a někde je to tady i vyfocené.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico