S Octávkou vedle určitě nešlápneš (i když taky záleží na kusu), ale pro mě to je už trochu nudné auto, které vidím na každém rohu. Pro firemní účely ale určitě dobrá volba, pokud šéfovi nezáleží tolik na ceně

Moderátor: Blue Lanos
Však původní dealerství Chevroletu (VK Auto) fungovalo ještě letos, tak jim dej čas, než postaví nové (protože jinak by to byla ostuda v HK žadné nemít, zvlášť když v dobách Daewoo tu byly minimálně 3!davgre píše:Jo, to s tou distribuční sítí Chevroletu je to divné. Na jejich oficiálních stránkách http://www.chevrolet.cz mají uvedeno dealerství i v Hradci Králové, ale ve skutečnosti o tom "jen uvažujou".
I když teď pomáhám konkurenci - tak jediný autorizovaný servis v HK je OlfinCar a mají tam OBR ceduli, že mají stavět nový shovroom se servisem, ale kdy čert ví... v Pardubicích je to AutoStiger oba vznikly na základech bývalého AutoPrimu.... Ale o jejich úrovni nemám ani šajnu a i kdybych měl tak bych nehodnotil.... to mně nepřísluší.. to musíte hodnotit Vy zákazníci...Slam píše:Však původní dealerství Chevroletu (VK Auto) fungovalo ještě letos, tak jim dej čas, než postaví nové (protože jinak by to byla ostuda v HK žadné nemít, zvlášť když v dobách Daewoo tu byly minimálně 3!davgre píše:Jo, to s tou distribuční sítí Chevroletu je to divné. Na jejich oficiálních stránkách http://www.chevrolet.cz mají uvedeno dealerství i v Hradci Králové, ale ve skutečnosti o tom "jen uvažujou".). Jinak autorizovaný servis v HK zase je (i ve VK Auto by měl servis fungovat i nadále, ale nejspíš jen pro auta starší jak Cruze, a pro Daewaa ještě funguje původní servis - v dobách Daewoo to byla Auriga, dnes je to KoreCar a prodávají tam Hyundaje), je to v Opelu OlfinCar, vevnitř jsem radši ani nebyl, ale venku mají aspoň na plotě malou cedulku CHEVROLET...
Protože by Octavie prohráladavgre píše:S těma čekacíma lhůtama na Cruze je to opravdu špatný a je to škoda, protože tím ztratí řadu potencionálních kupců.
Máš pravdu - Octávka 1,6 MPI je utrpení (před týdnem jsem ji zkoušel a rozhodně bych to nebral), nechápu proč v Světu motorů neporovnávali tento motor právě s 1,6 v Cruzovi.
Já jsem Matýska koupil u VK Auto, ale to tam byl ještě pan Hanuš. Pak jsem tam jezdil na garančky, ale změnilo se vedení, technici, mechanici a úroveň šla každý rok rapidně dolů. Letos už jsem byl na prohlídce v Rychnově nad Kněžnou a není co řešitSlam píše: .....i ve VK Auto by měl servis fungovat i nadále, ale nejspíš jen pro auta starší jak Cruze .....
lubas píše:Tak jsem se konečně po 5ti měsících dočkal a dozvěděl se, že mi přišlo auto. Tak už jen doplatit zbytek a příští středu se už budu vozit.
Gratuluju k výběru 1.8 LT best kup.....lubas píše:budu mít 1,8 LT takze se už mooc těším a pak dám vědět a pošlu i nejaké fotečky
Jo, 1.8 LT je taky můj sen, ale já si počkám na HB. Sedana nepotřebuji. Takže si myslím, že ještě tak 2 roky v Lacetti, nez HB vyleze na svět... a než se auta hlavně dostanou k námlubas píše:budu mít 1,8 LT takze se už mooc těším a pak dám vědět a pošlu i nejaké fotečky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |