Leganza - Servisni Manual
Moderátor: Blue Lanos
Leganza - Servisni Manual
chlapci, nemate nekdo moznost sehnat servisni manualek na Leganzu. Na cene bysme se samozrejme domluvili. Kdyby nahodou nekdo tu moznost mel, tak info prosim bud sem, nebo na Wolruf@seznam.cz. Jinak co jsem tak hledal na netu, tak jsem nasel 3 nejake publikace, ale musel bych to objednavat z USA, a to je trosku krpa
- Reklama
Re: Servisni Manual
Kde sehnat servisní manuál sice nevím, ale mám přístup na servisní manuál v angličtině pro Leganzu Lanos a Nubiru, takže jestli chceš, můžu ti ho poslat v pdf. Nehledá se v něm tak snadno jako na webu, ale v nejhorším poslouží. Pro Leganzu má kompletní manuál v pdf asi 20MB. Jinak katalog dílů je na http://www.daew.ru/index.php?carid=399&div=catalogWolruf píše:chlapci, nemate nekdo moznost sehnat servisni manualek na Leganzu. Na cene bysme se samozrejme domluvili. Kdyby nahodou nekdo tu moznost mel, tak info prosim bud sem, nebo na Wolruf@seznam.cz. Jinak co jsem tak hledal na netu, tak jsem nasel 3 nejake publikace, ale musel bych to objednavat z USA, a to je trosku krpa
Jo PDF je v pohode. Muzes mne to prosim poslat na RadekZ@MoraviaWorldWide.com, tam mam neomezenou schranku. Akorat bych potreboval, abys to dejme tomu zazipoval nebo treba zararoval na tri dily pro jistotu a poslal jednotlive. Nevim totiz jakou maximalni velikost attachmentu muzu prijmout. A diky za link, uz ho bezim omrknout.TonB píše:Kde sehnat servisní manuál sice nevím, ale mám přístup na servisní manuál v angličtině pro Leganzu Lanos a Nubiru, takže jestli chceš, můžu ti ho poslat v pdf. Nehledá se v něm tak snadno jako na webu, ale v nejhorším poslouží. Pro Leganzu má kompletní manuál v pdf asi 20MB. Jinak katalog dílů je na http://www.daew.ru/index.php?carid=399&div=catalogWolruf píše:chlapci, nemate nekdo moznost sehnat servisni manualek na Leganzu. Na cene bysme se samozrejme domluvili. Kdyby nahodou nekdo tu moznost mel, tak info prosim bud sem, nebo na Wolruf@seznam.cz. Jinak co jsem tak hledal na netu, tak jsem nasel 3 nejake publikace, ale musel bych to objednavat z USA, a to je trosku krpa
-
- Kontaktovat uživatele:
Môhol by som aj ja poprosiť ten servisný manuál v pdf-ku na Leganzu? Na mail j.jagersky@sh.cvut.cz Ďakujem
Jestli tě to nebude obtěžovat měl bych zájem o manuál na Nubiru (nejlépe I) v angličtině a klidně v PDF . Katalog dílů jsem okoukl, a ten moc nepomůže. Pošli mi to prosím do schránky r.smidek@mujmejl.cz schránka je 50MB tak by se to mohlo vejít, ale nevím, jak velká může být příloha. Moc dík.Wolruf píše:Jo PDF je v pohode. Muzes mne to prosim poslat na RadekZ@MoraviaWorldWide.com, tam mam neomezenou schranku. Akorat bych potreboval, abys to dejme tomu zazipoval nebo treba zararoval na tri dily pro jistotu a poslal jednotlive. Nevim totiz jakou maximalni velikost attachmentu muzu prijmout. A diky za link, uz ho bezim omrknout.TonB píše:Kde sehnat servisní manuál sice nevím, ale mám přístup na servisní manuál v angličtině pro Leganzu Lanos a Nubiru, takže jestli chceš, můžu ti ho poslat v pdf. Nehledá se v něm tak snadno jako na webu, ale v nejhorším poslouží. Pro Leganzu má kompletní manuál v pdf asi 20MB. Jinak katalog dílů je na http://www.daew.ru/index.php?carid=399&div=catalogWolruf píše:chlapci, nemate nekdo moznost sehnat servisni manualek na Leganzu. Na cene bysme se samozrejme domluvili. Kdyby nahodou nekdo tu moznost mel, tak info prosim bud sem, nebo na Wolruf@seznam.cz. Jinak co jsem tak hledal na netu, tak jsem nasel 3 nejake publikace, ale musel bych to objednavat z USA, a to je trosku krpa
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Vydrž do víkendu, Nubiru na mě ještě nikdo nechtěl a musím jí napřed stáhnout, což zabere trochu času jelikož se musí každé téma stahovat zvlášť a ten mě teď nějak nezbývá… Hned jak se na to dostanu tak ti ho pošlu.Richard píše: Jestli tě to nebude obtěžovat měl bych zájem o manuál na Nubiru (nejlépe I) v angličtině a klidně v PDF . Katalog dílů jsem okoukl, a ten moc nepomůže. Pošli mi to prosím do schránky r.smidek@mujmejl.cz schránka je 50MB tak by se to mohlo vejít, ale nevím, jak velká může být příloha. Moc dík.
A jéje, to jsem napsal samozřejmě já, ale zapomněl jsem se přihlásitAnonymous píše:Vydrž do víkendu, Nubiru na mě ještě nikdo nechtěl a musím jí napřed stáhnout, což zabere trochu času jelikož se musí každé téma stahovat zvlášť a ten mě teď nějak nezbývá… Hned jak se na to dostanu tak ti ho pošlu.Richard píše: Jestli tě to nebude obtěžovat měl bych zájem o manuál na Nubiru (nejlépe I) v angličtině a klidně v PDF . Katalog dílů jsem okoukl, a ten moc nepomůže. Pošli mi to prosím do schránky r.smidek@mujmejl.cz schránka je 50MB tak by se to mohlo vejít, ale nevím, jak velká může být příloha. Moc dík.
Vydrž do víkendu, Nubiru na mě ještě nikdo nechtěl a musím jí napřed stáhnout, což zabere trochu času jelikož se musí každé téma stahovat zvlášť a ten mě teď nějak nezbývá… Hned jak se na to dostanu tak ti ho pošlu.[/quote]Anonymous píše:
V pohodě, jezdím zatím bez problémů, nespěchá to, až to bude tak to bude. Předem moc dík
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
-
- Kontaktovat uživatele:
DIKI Moc za te servisny manual, je to parada
- Blue Lanos
V pohodě, jezdím zatím bez problémů, nespěchá to, až to bude tak to bude. Předem moc dík [/quote]Richard píše:Vydrž do víkendu, Nubiru na mě ještě nikdo nechtěl a musím jí napřed stáhnout, což zabere trochu času jelikož se musí každé téma stahovat zvlášť a ten mě teď nějak nezbývá… Hned jak se na to dostanu tak ti ho pošlu.Anonymous píše:
Inak ja to sosam akurat ted cez Teleport pro, dal som aby stahlo vsetko a ono to stahuje cely web Takze na rychlej lajne to bude zachvilu doma
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
manuál na Leganzu
tu na fóre čítam, že behá servisný manuál medzi vami, nemôže niekto dať na servisný manuál- link (URL) odkiaľ sa dá stiahnuť, ale nie na zoznam súčiastok (http://www.daew.ru/index.php?carid=399&div=catalog) ale SM
vďdaka
vďdaka
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
budem ti velmi vdacny ak mi to posles do schranky rucinsky@telecom.sk a rozdeleny, tak ako pises hore na 4 casti - som nadseny tymto forom aj jeho prispievatelmi - vdaka chlapciphalanx píše:Ono to tu koluje ale na nete to podlavsetkeho nieje, mozem ti to kludne poslat, ale ma to cca 25MB rozdelene na 4 rar-y a to ti asi post nezoberie, ak mas nejaku inu lepsiu emailovu schranku tak napis a poslem ti to.
Uz se na tom pracuje
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet