Vybracie pri startovani
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vybracie pri startovani
Nexia sa uz blizi ku 180 tis km, a posledne dva dni zacala nejako vybrovat pri startovani, cele auto sa zacne triast a po cca 2 - 3 sekundach sa to ustali a vsetko je v poriadku, pri jazde nie su ziadne problemy, olej budem menit za chvilu, uz ma cez 9 tis. km,
Cim to moze byt, upchava sa palivovy filter alebo trisky alebo
Cim to moze byt, upchava sa palivovy filter alebo trisky alebo
- Reklama
Re: Vybracie pri startovani
zatial to robi iba za studena, ale minuly rok to nerobilo a to boli uplne ine mrazy ako su zatial teraz, posledne dni ani nemrzlo.
A je to len pokedy je v činnosti štartér alebo aj chvíľu po naštartovaní. Lebo mne po naštartovaní pokým ju nenechám bežať aspoň 10 sek. tak pri pridani ju trochu pridusi ale inak fajn . Tak vyskúšaj ju nechať bežať 30sek na voľnobeh ako to doporučuje príručka. A skús si pozrieť sviečky lebo jak som ja ich vymenil tak bol aj motor pokojnejší.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
kouknout na svicky premerit kabely a komprese.vibrace po startu to je klasicky projev tesneni pod hlavou.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
vyzera to tak, ze po dvoch roztrasenych startoch sa to nejako ustalilo a znova startuje bez vybracii, neviem co to mohlo sposobovat, ked sa zacalo auto triast po cca tych 2-3sekundach som stlacil spojku a prestalo to a teraz aj ked necham po nastartovani volnobeh vybracie sa uz neobjavuju.,
dufam ze to bolo len nejake prechladnutie a nechysta sa odist tesnenie ako spominal palikx.
dufam ze to bolo len nejake prechladnutie a nechysta sa odist tesnenie ako spominal palikx.
Hmm, toto sa deje aj u mna (hlavne, ked to dlhsi stoji a je zima/vlhko), povedal by som, ze chvilu to ide na 3 valce. Ked trocha pridam, tak za 3-4 sekundy to prejde... Neriesim, mal by som?
Mne tiez obcas, ked ju nepouzivam kazdy den a je vonku kosa naskoci na 3 valce. Po par 100 metroch uz ide normalne. A taktiez to neriesim
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no ale doporucujem to tesnenie pod hlavovu preventivne vymenit..
lebo toto robi auto za studeneho startu vtedy, ked sa vypary vody vyzrazaju na sviecke..
teda na najvyssom bode...vo valci..
urcite tam vacsina ludi ma to tesnenie tak cca 15 rokov, ..vyse 150tis.km..a podobne..
a uz urcite nema take tesniace vlastnosti ako nove
EDITED:
pri netesnotsi, ked sa minimalne mnozstvo chadiva dostava do valca,
je "pred nastartovanim" vidiet na sviecke farebny povlak...
farba zodpoveda farbe chladiacej kvapaliny, ..modra, ruzova, zlta, zelena..a pod.
lebo toto robi auto za studeneho startu vtedy, ked sa vypary vody vyzrazaju na sviecke..
teda na najvyssom bode...vo valci..
urcite tam vacsina ludi ma to tesnenie tak cca 15 rokov, ..vyse 150tis.km..a podobne..
a uz urcite nema take tesniace vlastnosti ako nove
EDITED:
pri netesnotsi, ked sa minimalne mnozstvo chadiva dostava do valca,
je "pred nastartovanim" vidiet na sviecke farebny povlak...
farba zodpoveda farbe chladiacej kvapaliny, ..modra, ruzova, zlta, zelena..a pod.
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
A co taka vec stoji? Netreba pritom zbrusit hlavu? Ja ju uz raz mam spravenu (16V), v podstate ma najazdene 75 tis. a cca 5 rokov.