Topeni mi asi umrelo :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Já se stim taky nesetkal.ale včera sem stříkal ty rámečky okolo těch mřížek a v tom pravim u dveří sem to ,,potrubí,, nenasadil na fest,protože tam se člověk nemá šanci dostat ani prstem,tak nevim jestli mi to nevypadne.Jinak s tim listim jde tam někde,kde si to saje ten vzduch přetáhnout silonku?kdo to má pořád to listí vydlabávat z těch mřížek.
- ]Rebro[
Na toto som sa i ja uz pytal a odpoved neprisla. Takze to teraz cez zimu nebudem riesit. Skusime nieco na jar. Zrejme nejaky druh spongie. Napr. ako mali Felicie na nasavacoch vzduchu v strede kapoty. To taky rychly napad, ale ci spravny....
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Já na Feldě mám (tedy syn má) ještě na vstupu vzduchu takový modrý filtr do výdechů klimatizace. Je to asi 2 cm tlustý a za 1/2 roku to není modrý ale černý. Jinak by se tam dalo použít takový plastový hustý pletivo, prodává se někde v kutilské prodejně v různé hustotě (to používám na chalupě do sklepních okenek na leto). Nevím ale jak to fixovat ve vstupu vzduchu.]Rebro[ píše:Na toto som sa i ja uz pytal a odpoved neprisla. Takze to teraz cez zimu nebudem riesit. Skusime nieco na jar. Zrejme nejaky druh spongie. Napr. ako mali Felicie na nasavacoch vzduchu v strede kapoty. To taky rychly napad, ale ci spravny....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
To pletivo není špatnej nápad to zamezí i těm docela malejm pevnejm částečkám aby vlítli do interiéru . Lanos to má jednodušší ten má pod oknem u spolujezdce takovej nasávací otvor a ten je poměrně vysokej a už sem domluvenej s kámošem co dělá průmyslový klimatizace že mi dá kus toho filtru co používá a ten je v metráži takže jen přemýšlím jak ho na to dobře přidělat a udělat to třeba výměnný ale nexie je na tom hůř ta tam pokud vím nemá nic takhle vhodnýho ale tu sem neměl už hodně dlouho rozebranou a tenkrát sem nic takového nehledal takže to tam možná taky tak je když ta kastle je v hlavních bodech podobná