Palubní deska
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Palubní deska
Ahoj Nexiáci,máte perfektní stránky.......potřeboval bych jednu věc,sháním palubku z Nexie z otáčkoměrem (může být i bez,kdyžtak se dokoupí samostatnej)................potřebuju to na Kadetta.........musim to celý vykuchat kvůli elektrice,takže chci rovnou trošku zmodernizovat...........kdybyste někdo nějakou měl nebo o nejaký věděl,tak dejte vědět.....může být i v horším stavu,budu ji stejně lakovat.........moc díky.....kontakt: mobilmike@seznam.cz nebo 608/477172..................mějte se
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych neřekl, že palubovka v Nexii je téměř stejná s Kadeťáckou...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No je hodně podobna...Ivan píše:Tak já bych neřekl, že palubovka v Nexii je téměř stejná s Kadeťáckou...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Zdravim vas,nexiaci!Som tu prvy krat a velmi sa mi paci vase forum.Tolko na uvod a teraz k teme.Nechcem mudrovat,ale mal som uz aj Kadeta 1.3LS a teraz mam Nexiu1.5 GLX.Nexiu robili korejci ako licencneho Kadeta,co mozem potvrdit,ze su az na detaily rovnake-motor,interier/az na tvary paciek/...atd.Aj jazdne vlastnosti su rovnake.A ako si pamatam,tak Espero je postavene na podvozku Opel Ascona a Nubira/tu som mal este minuly tyzden/ na podvozku Vectry. Tie biele budiky su super!
- Blue Lanos
Ze ma Ivan namalovane to cervene pole na otackomere troska vyssie????
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Proto ti to taky zere 11Ivan píše:Já mám otáčkoměr až do čísla 11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to lesklý fotopapír...]Rebro[ píše:Wow Peca, mas to paradne. to je obycajny papier? Alebo nejaka nalepka.-.-----
PECA