Vstreky Lanos (kto zozenie za dobru cenu?)
Moderátor: Blue Lanos
Vstreky Lanos (kto zozenie za dobru cenu?)
Nazdar pani,
neviete niekto z akeho auta by najlepsie pasli vstreky do 1.5ky r.v 1999?
Tie ktore su original mi uz druhykrat odisli. Jeden znamy v servise mi povedal ze tymto autam sa to stava casto. Ze nechape ako a preco ale ze je totak, ze sa im proste tie vstreky nepodarili. Odisli mi moje povodne, vymenil som ich za kusy z buraneho auta a odisli uz aj tie. Teraz mam nahodene nejake z Hyundaia. Myslim ze to je zo starsieho Accentu. Teda zatial tam mam iba jeden, kedze som to menil dnes rano na parkovisku pod blokom ale cez vikend dam vsetky styri. Len si niesom isty ci bude chod motora presne taky ako bol z origo vstreky (ci je ta gramaz paliva ktore ´vstrekuju rovnaka aspon priblizne). Ale snad to bude fajn, lebo mam jeden Hyundai, 3 Daewoo a auto slape. Len by som rad vedel aku nahradu by ste mi odporucili, co vyhovuje najviac.
neviete niekto z akeho auta by najlepsie pasli vstreky do 1.5ky r.v 1999?
Tie ktore su original mi uz druhykrat odisli. Jeden znamy v servise mi povedal ze tymto autam sa to stava casto. Ze nechape ako a preco ale ze je totak, ze sa im proste tie vstreky nepodarili. Odisli mi moje povodne, vymenil som ich za kusy z buraneho auta a odisli uz aj tie. Teraz mam nahodene nejake z Hyundaia. Myslim ze to je zo starsieho Accentu. Teda zatial tam mam iba jeden, kedze som to menil dnes rano na parkovisku pod blokom ale cez vikend dam vsetky styri. Len si niesom isty ci bude chod motora presne taky ako bol z origo vstreky (ci je ta gramaz paliva ktore ´vstrekuju rovnaka aspon priblizne). Ale snad to bude fajn, lebo mam jeden Hyundai, 3 Daewoo a auto slape. Len by som rad vedel aku nahradu by ste mi odporucili, co vyhovuje najviac.
Naposledy upravil(a) lechi142 dne sob říj 10, 2009 16:47, celkem upraveno 1 x.
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
- Reklama
Re: Vstreky Lanos
Bohuzial z tych vstrekov co som zohnal su funkcne iba 2, takze potrebujem aj tak zohnat nieco nove. Neviete niekto co stoja originalne fungel nove? Nemate niekto kontakty a neviete vybavit nejaku dobru cenu?
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
Re: Vstreky Lanos (kto zozenie za dobru cenu?)
stoji 1500 kc jeden
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Blue Lanos
Tu www.carmax.sk si sa skusal opytat?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
pisal som mail do toho carmaxu a nikto mi neodpovedal... este sa skusim spytat priamo v chevrolete tu v Kosiciach aby som mal prehlad co za to chcu. Ale tych 1500 ceskych za kus sa mi zda celkom fajn ponuka... je to aj normalne s dvojrocnou zarukou? Vedel by si mi to aj poslat na dobierku?
...no to je hodně dobrá cena, měřítko mám časově nesrovnatelné ale v roce 2004 stály na nexii 9 500Kč / ks ovšem u Srby, když řešili mou opravu, tenkrát ale byla příčina závady jinde... jak už jsem psal našel a opravil to tehdy palikx
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Blue Lanos
To lechi tam treba volat lebo co nezavolas to nezistis. Ale poslal som Ti SZ
Tak len pre info v carmaxe stoja 53€ kus este idem ochvilu do chevroletu ...
- Blue Lanos
Tak 53€ je takmer za "hubicku" oproti tomu ako cifru si mi napisal na SZ co ten kamos kupoval na Hnujdaj
tak to teda je
ale dostali sa ku mne dalsie hnuydaiovske vstreky tak skusim nahodit cez vikend vsetky styri co to spravi, ak bude mat auto plynuly volnobeh a nebude lenive tak nebudem teraz zbytocne investovat do novych vstrekov. Ale rozhodne budem mat uz po tychto skusenostiach zo sebou aspon 2 nahradne kdyby nahodou
ale vraj u hyundai accent sa taka chyba ako tecenie vstrekov nikdy neprejavovala. ale ze u lanosov to nebolo az take zriedkave, su vraj velmi citlive na kvalitu benzinu a to nielen lanos ale daewoo vseobecne aaaa nedal by som ruku do ohna ze tu na vychodnom slovensku benzinpumpy nerobia s benzinom kadejake nekale zalezitosti
ale dostali sa ku mne dalsie hnuydaiovske vstreky tak skusim nahodit cez vikend vsetky styri co to spravi, ak bude mat auto plynuly volnobeh a nebude lenive tak nebudem teraz zbytocne investovat do novych vstrekov. Ale rozhodne budem mat uz po tychto skusenostiach zo sebou aspon 2 nahradne kdyby nahodou
ale vraj u hyundai accent sa taka chyba ako tecenie vstrekov nikdy neprejavovala. ale ze u lanosov to nebolo az take zriedkave, su vraj velmi citlive na kvalitu benzinu a to nielen lanos ale daewoo vseobecne aaaa nedal by som ruku do ohna ze tu na vychodnom slovensku benzinpumpy nerobia s benzinom kadejake nekale zalezitosti
...to lechi142 to je o " nastavování " bezínu o nedaněné složky spotřební daní například aceton a jiné...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico