Pri kúpe Lanosa nevadí r.v. ´97?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

peco píše:to ja zase naopak, na klimu nedam dopustit.:) je pravda ze ked je plne auto a zapnuta klima tak na vykone to citit. ale ten pocit ked vystupis a nemas spoteny chrbat!

podotykam, ze auto pouzivam na podnikanie a jazdim kratke trate cez den.
S tym co napisal Peco len a len suhlasim!!! Bez AC ani rana :lol: Ja vas chapem, ze nejako sa utesit treba ked uz tam nieje ale verte alebo neverte keby ste ju tam mali tak nepoviete, ze je zbytocna!! Urcite k tomuto napisu viac ti co ju maji :!: Ja hovorim, ze aj na 8r. aute klima funguje. Teraz sme ju veselo na dofce pouzivali a ma uz cez 8r. Takiez ju pouzivam aj s prace domov oknami to NIKDY neschaldite ani ked si tam date vesmirne deflektory. Proste mate tam prievan a hluk. Mozem to porovnat a preto to objektivne pisem.

K servu :arrow: to ze to nedali ako standard bych ich isiel nakopat az do koree ako mne nedali skopitelnu lavicu :x To ze nieje progres. je chyba ale to auto nieje lahke ako matiz a ten posilovac tam treba. Mal som moznost popojet na na 4dv bez serva 13" a bolo to strasne a to neprehanam a verim Viktorovi :cry: je to ako felicia brrrrrr :(:(
To ja nemam airbag ani stelovatelny volant a tiez sa mozem utesovat, ze by som to asi nepotreboval ale... s**e ma to uz 8r. ako aj to ze nemam ABS. Vsetka elektronika sa moze vzdy hodit ale aj pokazit to je to riziko...
Kto sa jej boji musi jazdit na favorite :roll:

Tolko moj sukromny nazorcek :)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Presne tak. Bez klimy ani krok. Ja som ju povodne nechcel, ale nakoniec ju mam a som rad. Tento rok som bol na dovolenkr v Chorvatsku a po ceste cez Slovinsko sa viac stalo, ako islo, 40 km za 3 a pol hodiny :? . Vonku prazilo slnko, 37 stupnov. Neviem si predstavit, ako by sa v aute dalo vydrzat bez klimy, ked stoji na dialnici. A navyse ak je v aute este aj male dieta, tak to bez klimy uz vobec nie :!:

Co sa tyka posilnovaca: mal som moznost jazdit aj na aute s progresivnym posilnovacom. Podla mna je to len otazka zvyku a skusenosti. Nerobi mi problem jazdit s hociakym typom posilnovaca, ani bez posilnovaca. Ak ale v aute tejto hmotnosti nie je posilnovac, prejavi sa to rapidne pri jazde v kolonach po meste a najviac pri parkovani do radu vozidiel. Kolega ma S bez posilnovaca, je tam sice silnejsi prevod, ale clovek si zamaka :roll: . A vzhladom na to, ze 3/4 mojich jazd su po meste a parkovanie, nemat posilnovac, hadam by som mohol ist na sutaz kulturistov (samozrejme iba s rukami :lol: )

Oproti inym mne napriklad velmi nechyba ABS. Je to sice vyhoda (mal som prilezitost riesit krizovu situaciu v zime na aute s ABS, naozaj je to dobra vec, pmohlo to), ale ak clovek zacina na Skodovici a potom na Zigulikoch (ktore s motorom vpredu a zadnym nahonom boli na smyklavom povrchu neskutocne "stabilne" :roll: ), akosi to ABS dostane do nohy. Uz nie raz som bol v situacii, ked noha automaticky robila ABS (urcite nie tak ucinne).

Tot moj nazor. 8)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

jj, mna tiez sere, ze som bez ABS. i ked som predtym jazdil skodovicu, ktora nemala ani abs ani posilovac.

tak si myslim, ze abs je dobra vec.
bez airbagu sa da jazdit. vacsina ho aj tak v zivote nebude potrebovat(dufam, ze to bude aj moj pripad) :lol:

a skoro som zabudol :lol: tiez ma neuveritelne serie ze nemam sklopne zadne sedacky.

ale co uz. clovek nemoze mat vsetko. 8) 8) 8)
Blue Lanos

Re: Pri kúpe Lanosa nevadí r.v. ´97?

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Andy1001

Příspěvek od Andy1001 »

rezavy lanos :D jak by mohl :D mám jenom 5 rezavých míst a to i ve vnitř :D :D
Blue Lanos

Kde ti to hrdzavie? Ja som fakt nikde hrdzu nenasiel na karoserii. Podvozok a ramena nepocitam.
Obrázek
Jaroslav Judiny

Příspěvek od Jaroslav Judiny »

tak ja mám tiež Daewoo Lanos r.v. 1997 ,najazdené 185 000 km bez korózie, je to 5- dverový hatchback, 1,6SX ,2 airbagy, ABS , servo, nastavenie pravého spätného zrkadla v elektrike, všetky 4 okná v elektrike ,nastavitelný volant, sklopné zadné sedadlá,4x repro, klíma manuálna, elektricky vysúvatelná anténa ,hmlovky -je to dovezené z Talianska , mám ho od leta 2007, menil som rozvody ,termostat, pletenec výfuku a lambda sondu .Vtedy som dal zaň 70 000 SK. Pred týždňom som menil olej a spodok auta je ako nový.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tož vítej v klubu. -i Doufám, že se někdy ukážeš na sraze a podpoříš počet Lanosů. :PP:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Blue Lanos píše:Kde ti to hrdzavie? Ja som fakt nikde hrdzu nenasiel na karoserii. Podvozok a ramena nepocitam.
Mne zhrdzavelo lave predne "L-ko", ktore upevnuje vodicove sedadlo k podlahe (dlhodobe zatekanie vody popri bowdene otvarania kapoty motora), skrutky upevnujuce stierace a zopar "dobancov" tesne nad prednym sklom, ked sa na mna zosypal drobny strk z nakladaka iduceho predomnou. Inak okrem vyfuku nic :-)
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tak iste to L-ko zhrdzavelo aj mne
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Odpovědět

Zpět na „LANOS“