S tym co napisal Peco len a len suhlasim!!! Bez AC ani rana Ja vas chapem, ze nejako sa utesit treba ked uz tam nieje ale verte alebo neverte keby ste ju tam mali tak nepoviete, ze je zbytocna!! Urcite k tomuto napisu viac ti co ju maji Ja hovorim, ze aj na 8r. aute klima funguje. Teraz sme ju veselo na dofce pouzivali a ma uz cez 8r. Takiez ju pouzivam aj s prace domov oknami to NIKDY neschaldite ani ked si tam date vesmirne deflektory. Proste mate tam prievan a hluk. Mozem to porovnat a preto to objektivne pisem.peco píše:to ja zase naopak, na klimu nedam dopustit. je pravda ze ked je plne auto a zapnuta klima tak na vykone to citit. ale ten pocit ked vystupis a nemas spoteny chrbat!
podotykam, ze auto pouzivam na podnikanie a jazdim kratke trate cez den.
K servu to ze to nedali ako standard bych ich isiel nakopat az do koree ako mne nedali skopitelnu lavicu To ze nieje progres. je chyba ale to auto nieje lahke ako matiz a ten posilovac tam treba. Mal som moznost popojet na na 4dv bez serva 13" a bolo to strasne a to neprehanam a verim Viktorovi je to ako felicia brrrrrr :(
To ja nemam airbag ani stelovatelny volant a tiez sa mozem utesovat, ze by som to asi nepotreboval ale... s**e ma to uz 8r. ako aj to ze nemam ABS. Vsetka elektronika sa moze vzdy hodit ale aj pokazit to je to riziko...
Kto sa jej boji musi jazdit na favorite
Tolko moj sukromny nazorcek