Airbag
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Airbag
Svítí mně pořád na palubní desce kontrolka Airbagu a nevím kde hledat řídíci jednotku, 2 po stranách sem našel, ale zřejmě budou k něčemu jinýmu...zkusil bych ji vyměnit za jinou, kterou mám k dispozici, jestli to nepomůže...Převodník ve volantu sem proměřil a zdá se v pořádku...máte s tím někdo zkušenosti? Dík
- Reklama
Re: Airbag
Nebyla náhodou vybitá nebo odpojená baterie? Pokud ano musíš do servisu, aby to odblokli.ladjakaa píše:Svítí mně pořád na palubní desce kontrolka Airbagu a nevím kde hledat řídíci jednotku, 2 po stranách sem našel, ale zřejmě budou k něčemu jinýmu...zkusil bych ji vyměnit za jinou, kterou mám k dispozici, jestli to nepomůže...Převodník ve volantu sem proměřil a zdá se v pořádku...máte s tím někdo zkušenosti? Dík
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
jen u některých aut. Prošli mi rukama 4 Nexie a u dvou to svítilo po odpojení aku a u dvou ne. Takže je to fifty-fifty
V servisu to odstraní připojením na počítač, tohle doma neodstraníš. A stálo to asi 300-500,- Kč na počkání. Pokud mě paměť neklame.
V servisu to odstraní připojením na počítač, tohle doma neodstraníš. A stálo to asi 300-500,- Kč na počkání. Pokud mě paměť neklame.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
Mě se zas rozvítila když sem dostal pusinku na křižovatce na pravej zadní roh.ale pokud jen svítí jak je to v poho.to je airbag nefunkční,horší je když bliká,to ti může bouchnout kdykoliv,to mi řekli v servisu.v Jihlave mi to odblokovali zadáčo.prej někdy se to chytne když odpojíš a znovu zapojíš baterku,ale to není u všech aut a u nexie asi ne nevim.zkus to.