Rada
Moderátor: Blue Lanos
Rada
Dobrý den ,možná si vzpomínáte v březnu jsem měl problém že lanos nešel nastartovat ,měnili jsme po poradách s vámi ,svíčky,filtry,opojovali vstřiky ,ale až se vyměnil ,rozdělovač tak auto zase jelo:-)) nyní nepravidelně při plynulé jízdě,najednou změní zvuk moztoru jak traktor a zadusí se a jede to asi nevim nepoznám jenom dva či tři válce,a bud to ale zase hned naskočí a auto jede plynule,nebo když zvednu kapotu tak to přestane .Kdyz jsem byl na počítači tak mi řekli že to je zkrat na rozdělovači ??, a a motor že jde dobře ,přeměřovali tlaky na válcích,a v druhém servisu mi nezjistil na PC žádnou závadu?? co to může dělat? díky jestli někdo pomůže
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada
Rozdelovac? Mas namysli cievku ?lastef píše:Dobrý den ,možná si vzpomínáte v březnu jsem měl problém že lanos nešel nastartovat ,měnili jsme po poradách s vámi ,svíčky,filtry,opojovali vstřiky ,ale až se vyměnil ,rozdělovač tak auto zase jelo:-)) nyní nepravidelně při plynulé jízdě,najednou změní zvuk moztoru jak traktor a zadusí se a jede to asi nevim nepoznám jenom dva či tři válce,a bud to ale zase hned naskočí a auto jede plynule,nebo když zvednu kapotu tak to přestane .Kdyz jsem byl na počítači tak mi řekli že to je zkrat na rozdělovači ??, a a motor že jde dobře ,přeměřovali tlaky na válcích,a v druhém servisu mi nezjistil na PC žádnou závadu?? co to může dělat? díky jestli někdo pomůže
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Re: Rada
Já jsem měl feldu a tam to taky tak blblo a pak mě vysadilo čerpadlo.jelo to pak to stratilo výkon pak zase jelo a jak to strácelo vykon tak se třepal celej motor jak to mělo malý otáčky .Zkus vypojit přívod benzínu dát ten vývod do pet flašky ať ti necáká benzín všude a otočit klíčkem ,ale nestartovat a podívat jestli dává palivo.Já jsem pak s čerpadlem měnil ještě ještě filtr benzínu byl ucpanej vydrží cca asi 70 000km.Ale třeba to nebude tím nechci špatně radit.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]