Mračítka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tan blikr se tu už mnohokrát řešil. Musíš opatrně, abys ho nerozbil...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Doufám že se pak do blinkru dáoranžová žárovka, protože bíle svítící blinkr je podobný zvěrstvo jako přední poziční oranžová (US) světla či zadní červené blinkry. Prostě jsme v Evropě a světla podle tohomaj vypadat.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Keď si niekto odstráni tú vložku a dá tam farebné žiarovky, hlavne by nemal zabudnúť aj na náhradné, aby nemusel po vypálení blikať na bielo a policajtov to tiež zaujíma. Na starom aute som mal všetky žiarovky farebné a musel som mať celú krabicu s náhradnými, ale vyplatilo sa a pri kontrole som nemusel platiť.
Nad mračítkami som tiež rozmýšlal,ale neviem. Krajšie je,keď sa predĺži kapota. Na druhej strane nie som zástanca zvárania a vŕtania a podobného zasahovania do auta. Asi sa v Polsku pozriem, čo ponúkajú, lebo nie sú mračítka ako mračítka. Niektore vyzerajú desne,iné sa mi páčia
Nad mračítkami som tiež rozmýšlal,ale neviem. Krajšie je,keď sa predĺži kapota. Na druhej strane nie som zástanca zvárania a vŕtania a podobného zasahovania do auta. Asi sa v Polsku pozriem, čo ponúkajú, lebo nie sú mračítka ako mračítka. Niektore vyzerajú desne,iné sa mi páčia