Naco rozhybavat? Ak je nieco hrdzave treba o vymenit aby hrdza neposkodila tesnenie, ale piestik by pod manzetou hrdzavy nemal byt, na espere som mal 13rocne manzety ako nove a piestik pod manzetou bez stipky hrdze. A kvoli prezuvaniu pneu to trosku nechapem, teda vlastne vobec netusim preco

. Ak ide o to aby nezatuhli, tak piestiky nezatuhavaju ale zahrdzaveju a to spravia ak je poskodena manzeta alebo ked je v brzdovke vela vody (aj ked to by jej uz asi muselo byt fest vela), prost ked sa k piestiku dostane voda a zhrdzavie tam kde nesmie.
Ja som brzdice komplet rozobral a piestik pod manzetou namazal takze aj keby manzetu roztrhlo voda sa k piestiku nedostane. ale mazal som to silikonovou pastou (lukosan M14) a nie ropnou. neviem ci je aj nieco vhodnejsie ale silikonova pasta zda sa staci tych 180 stupnov do ktorych je stavana sa tam asi zatial nevyskytlo. Akurat potom idu piestiky aj strmen v capoch tak volne, ze sa mi pocas statia na cervenu auto samo odbrzdi a ak je co i len trosku zvlnena/naklonena cesta tak si musim pomoct rucnou. Monzo je to aj tym, ze som nemazal len piestik ale aj capy pohybliveho strmena.
Zaujimave je ze ked je vpredu tak kvalitna manzeta (aspon na ate brzdicoch), ze vzadu su take smejdy a po 10 rokoch su prasiatka v zadu hrdzave aj zvnutra. To aj skodovka mala vzadu lepsie prasiatka, mala vo valcekoch, ktore tlacili na pakne, zarezy, takze pakne nemali taku volnost a nemohli roztrhnut manzety. Ale to je aj tak fuk na otcovej nubire su manzety neposkodene a piestik uplne zahrdzavene, takze nimi ani tlak brzdovky nehne.