Moderátor: Blue Lanos
Ještě jsem neviděl žádný sedan/notchback, který by měl vzadu stěrač!HusarJan píše:Ahojte čo si myslíte o zadnom stierači na Legu vetšina aut ho má
Tak nech topit ještě o pár minut déle, dokud nebude zadní sklo suché!HusarJan píše:Lega má vyhriev.zadné sklo a ked sa v zime sneh na nom roztopí nemá ho už kdo utret
A já si doteď naivně myslel, že základní pojmy jako "sedan" nebo "kupé" jsou tu všem jasné...-peha- píše:Ale ale Slamko veď vela Oktávok má práve na sedanu vzadu stierač a majú ho aj Fordy a MB![]()
![]()
Tak já se sem dávám pracně s odkazem pro doučení základních pojmů a koukám, že má snaha byla naprosto marná...-peha- píše:Takže Slamko mám to odmerané a Oktávka má oproti Legyne vetší plochu kufru čiže Legyna je viac ako coupe![]()
![]()
A zajtra Ti odfotim aj MB len neviem čo je to za typ a kolegov Ford má kufor ješte rovnejší a stierač od výroby takže sú aj také stroje
![]()
![]()
Proto taky Passat žádný stěrač nemá. S Passatem není příbuzná Octavia (to je Golf), ale Superb, který je v aktuální generaci liftbackem, ale ani on žádný stěrač nemá...feejay píše:SLAM no jasne.. napriklad oktavia je liftback, ale taky passat, co vyzera vlastne skoro rovnako, je uz sedan.. ak sa nemylim
Slam píše:Proto taky Passat žádný stěrač nemá. S Passatem není příbuzná Octavia (to je Golf), ale Superb, který je v aktuální generaci liftbackem, ale ani on žádný stěrač nemá...feejay píše:SLAM no jasne.. napriklad oktavia je liftback, ale taky passat, co vyzera vlastne skoro rovnako, je uz sedan.. ak sa nemylim
Nemusíš, ale Octavie se od Golfa nebo New Beetla liší vlastně jenom karosérií, všechno ostatní je stejné!feejay píše:hm no tak s golfom by som neporovnaval hadam ani octaviu ani passat
jaj no to ano, narazal som iba na podobnu karoseriu.. a teda ze ten stierac mi nepasuje na take autoSlam píše:Nemusíš, ale Octavie se od Golfa nebo New Beetla liší vlastně jenom karosérií, všechno ostatní je stejné!feejay píše:hm no tak s golfom by som neporovnaval hadam ani octaviu ani passat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |