mam taky problem. Moje aut je proste zazracne a hned ako nejaku zahadu vyriesim tak sa vyskytne ina
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Bol som uz v jednej dielni a tam si s tym nevedia dat rady, ze sa s nicim takym este nestretli
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Pri prejazde nerovnostiami (pripadne ked zatlacim na karoseriu zvrchu na pravej strane a rozhupem ho na tlmici ) tak sa ozyva praskanie. viem ze sa to tu uz na fore v roznych temach riesilo ale vzdy to ostalo pri tom ze je to stabilizator alebo niektory cep...leeeenze mal som auto zdvihnute na zdvihaku, vsetky cepy ok, mal som auto na montaznej jame vsetko ok, gumove ulozenie na stabilizatore je nove no napriek tomu pri nom pocut ten buchot. Je to taky hnusny kovovy zvuk (ako uder kladiva po tycke). Nikde nieje vola (vsetko prekontrolovane), nic nieje vybite...co to moze byt???
Neviete niekto ci na karoserie z vnutra (z priestoru pred nohami spolujazdca) je nejaka vystuha ku ktorej sa priskrutkuje to ulozenie stabilizacnej tyce? Da sa k tomu nejako dostat? Lebo ma napadlo ci tam nebude trhlina a to robi ten ramus. Za rady a skusenosti vopred dakujem .