Topeni mi asi umrelo :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ta kvapalina hadam nezmizla za noc. To sa nepozeras pod kapotu? Nepamatas z autoskoly, ze mas kontrolovat 5 naplni? Vodu, olej, destilovanu vodu v baterke, brzdovu kvapalinu a napln do ostrekovaca. Lenze v autoskole mali haraburdy a my mame Nexie, tak skontrolujes aj spojkovu kvapalinu a napln posilovaca riadenia
- Reklama
Ja mam zase taky problem s kurenim, ze ak zapnem ventilator povedzme na styrku, a dam ofukovat celne sklo, tam mi to az tak silno nefuka, lebo vzduch prudi von aj tymi otvormi nad ovladanim kurenia.. Ale tam by nemalo nic prudit, ked mam nastavene to na celne sklo,nie? Neviete, kde by mohol byt problem v tomto pripade? Dik
Bady píše:Ja mam zase taky problem s kurenim, ze ak zapnem ventilator povedzme na styrku, a dam ofukovat celne sklo, tam mi to az tak silno nefuka, lebo vzduch prudi von aj tymi otvormi nad ovladanim kurenia.. Ale tam by nemalo nic prudit, ked mam nastavene to na celne sklo,nie? Neviete, kde by mohol byt problem v tomto pripade? Dik
Tak to nevím jestli by mělo jít všechno na okno ale ty výdechy nad ovladači topení a i ty na stranách jdou přece zavřít ne
sa treba spytat Copperfielda ci v tom nema prstyBady píše:To hej, ale ja sa na to aj tak musim pozriet..funguje mi to nejak cudne.. Ked zapnem ventilator a nastavim povedzme aby to fukalo cez tie stredove "vydechy" nad kurenim, tak cez pravy "vydech" mi to fuka o dost menej ako lavy..a to maju spolocny privod vzduchu...cudne,nie?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
to teda neviem, musim pozriet..len viem, ked som to rozoberal a zase skladal palubovku, tak ten cely tunel od stredu po pravy kraj som vzdy zalozil a ked som nanho napajal vydych pri dverach, tak zo stredu vypadol..urobil som to asi 3x, stale vypadol, potom sa tam nejak uz drzal, ale ci je dobre zalozeny to neviem..