snimač otačok alebo cievka zapalovania

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

mino22

Re: snimač otačok alebo cievka zapalovania

Příspěvek od mino22 »

Palikx skus si tipnut co to bude u mna ? :D

Po nastartovani na volnobehu motor bezi na 3 valce , ale v prevadzke -pocas jazdy,to ide normalne, ziadny problem . sviecky su uplne nove -trojbodove, kable som tiez kupoval , pekne sadnu na sviecky , iskru hadze na kazdom valci -a iskry su dost velke , ak som odpojil 2 kable , tak motor bezal aj na 2 valce . Zda sa mi ze viacej zerie a niekedy citit do kabiny benzin a niekedy spaliny . Egr je zaslepeny . ked su chladnejsie rana a po nastartovani su vyssie otacky a potom po ohriati klesnu na normalne , tak vtedy to ide na 3 valce . Asi nam budu hromadne odchadzat cievky zapalovania . :(
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
Reklama

lechi142

Příspěvek od lechi142 »

mino a nemas niektoru sviecku mokru, mastnu alebo zahadzanu? ak najdes niektoru sviecku v horsom stave ako ostatne skontroluj v tom valci vstrek. mne su tie symptomy ktore si tu popisal velmi zname :lol: a zial boli to vadne vstreky. Auto islo na tri valce na volnobehu, nespalovalo dobre (smrad z vyfuku) a tiez viac papkalo.
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
mino22

Příspěvek od mino22 »

Tak budem to riesit cez vikend sa na to pozriem ,nie je to nic prijemne takto pred zimou .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“