Folie na sklo
Moderátor: Blue Lanos
folie
....folie, nevím je to každého věc - na předních bočních ( a tam je přípustné snížení na 70% a to má nessi z výroby ) mě osobně vadí silně zatmavené - nevidím řidiče - tedy snížení případné vizuální komunikace ( třeba jestli netelefonuje a mě přehlíží, třebaže jsem na hlavní...) nicméně se nestrefuji do miloshe...ale na tmavým autě se mi taky nelíbí ( Habron souhlas, pohřebák ještě nemusím... )...ale to je otázka osobního vkusu...
...to miloshi jakou vidíš souvislot v tom koho volí Krtek a zatmavením skel...já v tom žádnou souvislost nevidím....
Mějte se fajn
...to miloshi jakou vidíš souvislot v tom koho volí Krtek a zatmavením skel...já v tom žádnou souvislost nevidím....
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- Hanzy
Folie se davaji povinne v ramci bezpecnosti silnicniho provozu a to proto jelikoz dotycni maji ksychty ktere desi ostatni ucastniky provozu pri jizde za denniho svetla a aby nemuseli jezdit jen v noci tak museji povinne instalovat folie!!!Takze nechte ty s foliema at je maji apon nam hnusnymi ksychty nekazi krasny den!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
hanzy, ted jsi na to kapnul, meli by te slyset ty osklivy majitele luxusnich aut co maj folie
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Hanzy
V klidu ja o nich taky uvazuju nebot s tim mym ksichtem to uz taky neni nejlepsi...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, vždyť nic neřikam. Jenom už bych nedával tak tmavý jako jsme mělna Feldě. A to zadní okno a průhled skrz furt nevim. Zas sem dneska kvůlli průhledný koktávce viděl v protisměru auto křižující dráhu tý koktáfky. Koktavián ho neviděl....
Na tmavym autě se mi taky moc nelíběj a bejt to každej pes jiná ves (myslim vzadu tmavší) vypadá taky nic moc. Nejdřív bych šel cestou toho pokovení na maximum jestli to je možný.
S cizíma řidičema nekomunikuju. Když už tak se staženym okýnkem nebo dostatečně hlasitě že je jedno, jaký má kdo okna (barva a tloušťka)
Na tmavym autě se mi taky moc nelíběj a bejt to každej pes jiná ves (myslim vzadu tmavší) vypadá taky nic moc. Nejdřív bych šel cestou toho pokovení na maximum jestli to je možný.
S cizíma řidičema nekomunikuju. Když už tak se staženym okýnkem nebo dostatečně hlasitě že je jedno, jaký má kdo okna (barva a tloušťka)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že se to ještě dá snést. Ale folie si dej!!!Hanzy píše:V klidu ja o nich taky uvazuju nebot s tim mym ksichtem to uz taky neni nejlepsi...
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Re: Folie na sklo
Jestli mohu doporučit někoho na autofólie tak mrkněte na www.autofolie-levne.cz, dělají to fakt dobře.
Ja jazdim tiez firemnym autom , ktore ma vzadu a na bokoch folie. Trochu som si musel na zaciatku zvykat , ale teraz mi to uz vobec nevadi . Da sa na to zvyknut. Mame ich hlavne preto , aby nik necumel do auta , nakolko sa prepravuje dost drahy tovar . V takto ofoliovanom aute sa da tiez dost pekne venovat priatelke na zadnych sedadlach . Ale na Lanose folie nemam a niekedy mi to vadi hlavne preto ze je auto cele prehriate ked stoji na slnku a cestou domov z roboty mam saunu .
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.
len je sakra skoda ze u nas na SK nie su folie na prednych bocnych oknach schvalene a beru sa za to technicaky
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID