Spatna pojistka ja mam spoluucast u Evandy 1950kc nebo 5%Krtek píše:Asi nečetš pořádně. Mam, proto spoluúčast 10 tisíc, zbylejch 38 platila pojišťovna.
Vichřice - dokáže někdo odhadnout co s tim ?
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Re: Vichřice - dokáže někdo odhadnout co s tim ?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Pěkný den Vřešťov za 6 nedočkavci za 5-peha- píše:Jo a viete ako je strecha prichytená tak to to je pre Blue Lanoska -ona strecha na novších vozoch a vlastne aj na našich Daewátkách je len PRILEPENÁ takou 3M oboustranou páskou Já keď som to poprvé videl tak som sa zhrozil ale vysvetlili mi to že aj Legyna a dokonca Superb majú škrupinu strechy len nalepenú
Ono dneska lepidla to je jinej materiál ! Já teda znám lepení dřeva ale zaujalo mě i toto:
Guinesově knize rekordů.Nejtěžší předmět zvednutý pomocí lepidla je FORD Pick Up Truck o váze 4140 kg. Čtyřtunové vozidlo viselo 1 hodinu zvednuté na jeřábu, zavěšené za dva ocelové válce o průměru 7 cm, vzájemně slepené 9 kapkami běžně dostupného lepidla UHU Alleskleber Super Strong & Safe. Rekordu bylo dosaženo 11. 10. 2007 v německém Bühlu.
No nám hlavně ať jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
-peha- píše:Jo a viete ako je strecha prichytená tak to to je pre Blue Lanoska -ona strecha na novších vozoch a vlastne aj na našich Daewátkách je len PRILEPENÁ takou 3M oboustranou páskou
Tak to som nevedel dik pehacku za vysvetlenie
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01