Ahoj, jsem tu nový a snažil jsem se nejdřív najít odpovědi na mé dotazy v tématech, leč neúspěšně, proto zakládám nové téma a omlouvám, pokud to již někde je. Mám dva dotazy:
1) Chci koupit od rodičů Matize, ale nevím za kolik (aby to byla pro obě strany rozumná cena). Matiz je z roku 1999, najeto 108 000 Km, v základní výbavě, v červené barvě, s hagusy, navíc je jen centrální zamykání a hliníková kola. Myslím, že je v dobrém technickém stavu, ale nějakou tu opravu by potřeboval (viz 2. dotaz). Koukal jsem na netu v bazarech a cena se pohybuje od 40 do 50 tisíc, ale jsou tam i dost extrémy (30 nebo 70). Prosím poraďte.
2) Až ho koupím, tak bych ho rád nechal prohlídnout a opravit co bude nutné. Rád bych ale, aby to dělal někdo, kdo se na to specializuje a rozumí tomu (baví ho to), aby mi řekl reálně, co je opravdu potřeba, co počká a aby mě nenatáhl. Víte o někom takovém v Praze, popř. v blízkém okolí?
Díky za Vaše odpovědi
spolehlivý servis v Praze
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: spolehlivý servis v Praze
...to v rodině se neobchoduje, vem si AAA nebo ESA a projdi ceny, případně výkupní ceníky ( zajeď do bazaru nabídni a nedej ... )
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Pozor výkupna cena v bazaroch je podstatne nižšia ako predajná,realistickejšiu cenu ponúknu priamo v predajnom servise ,kde bolo príslušne auto kúpene,mám skusenosti s predajom TICa,treba prísť do predajne Daewroletu a tváriť sa,že chceš kúpiť nové a doterajšie ponúknuť na protiúčet,tam je tá ponuka dosť realistická,nám ponukli za TICO 42 000 SK a napokon sme zaň dostali rovných 40 000 na ruku v inom bazari.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
ahoj
tak za 70 je jakykoli neprodejny musel by byt jako novy
za 30 jsou to vraky
takze realne se podivej na to auto jak vypada a co by tak mohlo potrebovat a podle toho to ohodnot.
nebo se prijed podivat za mnou(napis soukromou zpravu a dohodnem se) a ja ti reknu co asi by to chtelo a kolik zhruba to vyjde a pak se muzes dobrat nejake ceny.ale realna je kolem 45 za matize 99 ve slusnem stavu-bez bouracek a prorezlych plechu.
tak za 70 je jakykoli neprodejny musel by byt jako novy
za 30 jsou to vraky
takze realne se podivej na to auto jak vypada a co by tak mohlo potrebovat a podle toho to ohodnot.
nebo se prijed podivat za mnou(napis soukromou zpravu a dohodnem se) a ja ti reknu co asi by to chtelo a kolik zhruba to vyjde a pak se muzes dobrat nejake ceny.ale realna je kolem 45 za matize 99 ve slusnem stavu-bez bouracek a prorezlych plechu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
já mám 99 za 40 a úplnej vrak to není ikdyž už půl auta mám nebo budu muset vyměnit
Daewoo matiz 0,8 rv.1999